Η Björk ενώνει την τέχνη με την εικονική πραγματικότητα στο νέο της βίντεο κλιπ για το “Notget”

Το ωκεάνιο βίντεο κλιπ της art-pop τραγουδίστρια είναι το τελευταίο βίντεο εικονικής πραγματικότητας που προωθεί το LP του 2015 ‘Vulnicura’.

Ο προσωποποιημένος χορός της Björk μέσα σε έναν φωτεινό ωκεανό στο βίντεο της για το “Notget”, είναι σκηνοθετημένος από τους Warren Du Perez και Nick Thornton Jones. Το μελαγχολικό, ορχηστρικό αυτό έπος είναι από το δίσκο που κυκλοφόρησε το 2015, Vulnicura, μετά τα οπτικοποιημένα “Black Lake,” “Stonemilker” και ένα trailer για το κλιπ της “Family”.

Η καλλιτέχνης από την Ισλανδία έχει επικεντρώσει την πρόσφατη δουλειά της στην καινοτόμα πλατφόρμα της εικονικής πραγματικότητας. Το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η οικοδέσποινα στο Björk Digital exhibition, το οποίο περιλάμβανε VR βίντεο κλιπς για διάφορα τραγούδια από το Vulnicura, τα οποία μπορούσαν να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες μέσω ακουστικών. Τον Αύγουστο, σκηνοθέτησε μια συνέντευξη τύπου για μια εκδήλωση ως το ζωντανό της άβαταρ που φτιάχτηκε με τεχνολογία κίνησης.

Σε μια δήλωση για την ανακοίνωση του Björk Digital, περιέγραψε την μουσική της ως ένα ιδεατό ταίριασμα για την τεχνολογική πλατφόρμα.

Πέρσι, η Björk κυκλοφόρησε ένα γεμάτο live album box set που περιείχε τις αγαπημένες της εμφανίσεις από την περιοδεία της του 2015 για το Vulnicura.

 

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

14 + 9 =

Ads