Οι Eurovisionistas έδωσαν το “12άρι της καρδιάς” στην Ελλάδα!

Το Mikrofwno φέτος έχει σύνθημα : “Eurovisionistas όλης της χώρας ενωθείτε”

Πριν την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής για τη Eurovision μαζί με την ομάδα της ΕΡΤ αλλά και την Panik Records, που θα συνοδεύσουν τη Demy και το “This is love” των Δ. Κοντόπουλου – Ρ. Παπαδέα- J. Ballard στο Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας για την διεξαγωγή του 62ου Ευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού, με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι θα εκπροσωπήσω εκεί το μουσικό μας portal ως “απεσταλμένος” του ανταποκριτής και σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU.
Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή το ότι και σε αυτή τη περίπτωση “κάνουμε τη διαφορά” και ως ανερχόμενο και έγκυρο portal. θα είμαστε εκεί και για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός ως υπεύθυνος της μόνιμης στήλης Eurovisionistas με όλα όσα θα συμβαίνουν εκεί και με την καρδιά μας να χτυπά για την Ελλάδα.

Δεν θα αμελήσω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύθηκαν εντός και εκτός και θα σας δώσω ραντεβού από τις 8 Μαίου στη καρδιά των γεγονότων.

Αναφορικά με μια μεγάλη ψηφοφορία που το διεθνές δίκτυο των fan INFE network διοργανώνει -και που πανευρωπαϊκά, όλα τα μέλη των εκάστοτε INFE ψηφίζουν τη δική τους δεκάδα για τον τελικό – σας παρουσιάζω τις δικές μου αγαπημένες 10 επιλογές μεταξύ των 43 που θα λάβουν μέρος και που έχω ήδη αποστείλει ως αντιπρόεδρος των Ελλήνων φαν του Ελληνικού σωματείου φίλων της Eurovision INFE GREECE.

Aξίζει να αναφέρουμε ότι στη παρακάτω ψηφοφορία δεν έχει συμπεριληφθεί το Ελληνικό τραγούδι, για λόγους δεοντολογίας μιας που για την αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων κανένας που λαμβάνει μέρος σε αυτή την εσωτερική ψηφοφορία των INFE ανά το κόσμο δεν μπορεί να δώσει ψήφους στη χώρα του.

Για όσους γνωρίζουν τη μικρή μου πορεία και την όποια συνεισφορά μου ως χόμπυ και πάντα στο βαθμό των δυνατοτήτων μου σε αυτό που λέγεται “Ελλάδα & Eurovision” και την αγάπη που της έχω εντός ή εκτός σωματείων, μπορούν να θεωρήσουν ως δεδομένο ότι η Ελλάδα και αυτή τη χρονιά λαμβάνει από εμένα το 12άρι της καρδιάς μου. Αυτό πράττω από το 1977 και θα συνεχίσω να το κάνω υπό όποιες συνθήκες.

Αναλυτικότερα η ΄βαθμολογία μου στο poll του διεθνούς INFE network (και πριν της τελικής τους εμφάνισης επι σκηνής) είναι η ακόλουθη :

 

ΓΑΛΛΙΑ 12 ΒΑΘΜΟΙ

ΡΩΣΙΑ 10 ΒΑΘΜΟΙ

ΙΤΑΛΙΑ 8 ΒΑΘΜΟΙ

ΕΣΘΟΝΙΑ 7 ΒΑΘΜΟΙ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ 6 ΒΑΘΜΟΙ

ΣΟΥΗΔΙΑ 5 ΒΑΘΜΟΙ

ΚΥΠΡΟΣ 4 ΒΑΘΜΟΙ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 3 ΒΑΘΜΟΙ

ΣΕΡΒΙΑ 2 ΒΑΘΜΟΙ

ΙΣΡΑΗΛ 1 ΒΑΘΜΟΣ

Και ..καλή επιτυχία Ελλάδα μου

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • mm

    Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

8 + seven =

Ads