• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Πρόβα Ελλάδας με 5 επί σκηνής; (vid)

Λίγη δόση από τις πρόβες τους, χωρίς φυσικά να “προδίδουν” περισσότερα από την τελική τους εμφάνιση στη σκηνή του Κιέβου, έδωσε η Ελληνική ομάδα.

Για δεύτερη φορά, από την ημέρα της εκλογής του “This is love” ως το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μας στον 62ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού η Ελληνική ομάδα δίνει “εικόνα” ή καλύτερα ήχο από αυτό που μας ετοιμάζουν.

Η Demy σταμάτησε ήδη τις εμφανίσεις της στο “Mamma Mia” για να αφοσιωθεί στις προετοιμασίες του ταξιδιού της, με την παρουσία μιας ομάδας δύο νέων αγοριών και δύο κοριτσιών – χωρίς ακόμα να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα τους – προβάρουν το δικό μας τραγούδι, και όλα δείχνουν πως αυτή ακριβώς θα είναι η σύσταση τους στη σκηνή τον προσεχή Μάιο.
Πέντε δροσερά νέα παιδιά που θα προσπαθήσουν να δείξουν στο κοινό της Ευρώπης το : Τί είναι η αγάπη. Ευχή μας να “περάσουν” τη θετική ενέργεια που φαίνεται να έχουν στο εξωτερικό και να καταπλήξουν.

Προσωπική μας άποψη είναι πως και ο δάσκαλος φωνητικής που τοποθετήθηκε από τους υπευθύνους στη θέση αυτή (Άλεξ Παναγή) θα είναι στα backstage και θα δίνει από πλευράς του τη δική του βοήθεια.

Αυτό το καιρό “κλείνουν” και τα τελευταία θέματα σχετικά με το στυλιστικό του θέματος καθώς και με τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με όσα ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός έχει ετοιμάσει και δεν αποκαλύπτουμε.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ελληνική αποστολή αναχωρεί τέλος Απριλίου από τη χώρα μας για να παραβρεθεί στην τελετή έναρξης της φετινής διοργάνωσης το λεγόμενο red carpet, εκεί που θα περπατήσουν όλοι οι συμμετέχοντες της φετινής Eurovision,που δυστυχώς απ ότι φαίνεται θα αμαυρωθεί από τον αποκλεισμό μιας χώρας (Ρωσία) από τους διοργανωτές.

Το Mikrofwno θα είναι εκεί θα συνοδεύσει την ομάδα μας με τη παρουσία μου και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του INFE Greece, και όπως σας έχουμε ξαναπεί ,θα σας κρατάμε ενήμερους για όσα συμβαίνουν μπρος αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Eurovisionistas :Μείνετε συντονισμένοι.Οι μηχανές άναψαν.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

nine + seven =

Ads