• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

The Fate of the Furious – Alpha Male Turbo Injection Νιτρομπούκαλα!

Ο Vin o Diesel (λέγε με και Dominic Torreto) και η παρέα του άραξαν πλέον με οικογένειες και μπάρμπεκιου στις αυλές τους. Αμ δε! Του τη γυρίζει μια μέρα η κούτρα και σου λέει πάω να κάνω κολεγιά με την Σαρλίζ Θερόν που είναι πολύ κακιά και είναι πολύ έξυπνη για την φέρει στους ήρωες μας τουλάχιστον δυο ολόκληρες κινηματογραφικές ώρες! Λοιπόν τα φιλαράκια του Ντίζελ σπάζονται και τα κάνουν λαμπόγυαλο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια των παραγωγών να μας πείσουν ότι ο Βιν έγινε κάκουλας και ότι όλο αυτό δεν είναι κάποιο τρομερό σχέδιο για να πετύχει κάτι για το φάμιλυ και το κρού του. Και αυτό είναι το στόρυ. Ναι, δεν έχει κάτι άλλο. Δεν πας στους Γρήγορους και τους Φουριόζους για να γίνεις πιο έξυπνος!

Να σου λοιπόν η σατανική Σαρλίζ να γκρεμοτσακίζει και να έλεγχει σπορ αμάξια με το joystick της και να κυνηγάει το κρου του Ντίζελ, να σου ο Rock να σπάει κεφάλια σε κάποια φυλακή, να σου και ο Κερτ Ράσελ να λέει εξυπνάδες, να σου και ο Στέιθαμ να λέει εξυπνάδες επίσης αλλά με βρετανική προφορά, να σου και ένα υποβρύχιο να σπάει πάγους και να λιανίζει λαμαρίνες! Όλα είναι πάλι εδώ και έχουν πάρει βιταμίνη και φάρμακο, όμορφα συσκευασμένα με τη παραδοσιακή συνταγή των Φουριόζων! Εξατμίσεις, καγκούρια, γυναικεία κωλαράκια και μουσική τραπ!
Οκ, ανάσα και ας σταματήσουμε για να παραδεχτούμε τον μπαγάσα τον Ντίζελ που προφανώς είναι και συμπαραγωγός που καταφέρνει να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Σταλόνε με τους Αναλώσιμους. Να μαζέψει κάθε σφίχτουλα και κάθε action ηθοποιό (λέγε με και Κερτ) να πλακώνονται ον σκριν! Ή πως κάνει ταινία το ντελίριο του Grand Theft Auto μέσα από το δικό του franchise! Όλα κούλ ρε Βιν! Κeep it real να ‘ούμε!

INFO

– 136 λεπτάκια αδέρφια. Μην μπείτε με κόκα-κόλα στους πολυσινεμάδες.

– Ο Βιν είπε πως αν η προηγούμενη ταινία ήταν για τον Paul Walker αυτή είναι από τον Paul επείδη, ακούστε τι είχε πει ο προφήτης, ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα βγει και όγδοη ταινία! Βρε, είκοσι θα βγουν και μετά θα γίνει σειρά στο Νετφλιξ.

– Ο Rock είχε τσαντιστεί με τον Ντίζελ επειδή του έκοψε κάτι σκηνές που σπάει κεφάλια. Ύστερα τουίταρε ο απογοητευμένος που κάποιοι δεν είναι ‘ξηγημένοι και κάνουν κοκοκο.
Κανόνισαν συνάντηση αλλά και πάλι δεν τα βρήκαν. Κανόνισε Βιν να μην έχει Rock η επόμενη ταινία!

– Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Ισλανδία ένα πλαστικό παγόβουνο προπ έφυγε από τον αγέρα και έσκασε σε δύο άλογα, ένα από τα δύο αργότερα του έγινε ευθανασία. Περιμένετε στα κρέντιτς να παίξει κάτι για το άμοιρο αλογάκι.

TRAILER

Tags:

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

sixteen − five =

Ads