No Result
View All Result
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

“Love your local market 2017” | Συναυλίες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές & δραστηριότητες για παιδιά

by MikrofwnoTEAM
Μάι 16, 2017
in Ατζέντα, Γεύσεις
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

No Content Available
Κάντε share!
         
      

Με εορταστικές & εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από 17 έως 31 Μαΐου, σε Αγορές και Ιχθυόσκαλες σε όλη την Ελλάδα, ο ΟΚΑΑ ΑΕ συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανευρωπαϊκό θεσμό «Αγαπώ την Αγορά μου» (Love Your Local Market).

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) ως μέλος της WUWM (World Union of Wholesale Markets) φέρνει στη χώρα μας τη μεγαλύτερη γιορτή των Αγορών. Η καμπάνια επικεντρώνεται φέτος στη νέα γενιά επιλέγοντας ως σύνθημα το “Markets For The New Generation”.

Στόχος είναι να «ενωθούν» μικρές και μεγάλες τοπικές Αγορές, να προβληθεί η σχέση μεταξύ Αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών, να δυναμώσει η χονδρική και λιανική αγορά και να αναδειχθούν ποιοτικά προϊόντα που διακινούνται στις αγορές όλης της χώρας.

Η έναρξη θα γίνει στις 20-21 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (Κέννεντυ 1, Αγ. Ιωάννης, Ρέντη) με μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με ελεύθερη είσοδο, που περιλαμβάνουν συναυλίες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές και δραστηριότητες για παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 20 Μαΐου, από τις 16:00, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στο χώρο της Αγοράς του Καταναλωτή, να δοκιμάσει τα προϊόντα και να κάνει τις αγορές του χαρίζοντάς μας αυθόρμητες πόζες με το σύνθημα του «Love Your Local Market 2017» στο Photo Booth! Λίγο μετά τις 17:00 οι Les Au Revoir αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν με retro διασκευές και ανακαινισμένες νότες γνωστών ελληνικών τραγουδιών με latin και jazz αποχρώσεις ενώ οι G-Spot, μια νεανική, δυναμική μπάντα, θα μας ταξιδέψει σε πολλά μουσικά είδη κι εποχές.

Η Κυριακή 21 Μαΐου είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους τους οποίους καλωσορίζουμε στις 11:00 το πρωί με νόστιμες φρουτοσαλάτες και μία σειρά από δραστηριότητες που συνδυάζουν παιχνίδι, φαντασία και δημιουργικότητα. Παράλληλα εργαστήρια κονκάρδας, μπαλονιών και face painting θα απασχολήσουν τους λιλιπούτειους φίλους μας. Στις 14:οο το μεσημέρι η διαιτολόγος-διατροφολόγος κα Αστερία Σταματάκη θα μιλήσει στα παιδιά για τις ευεργετικές ιδιότητες της σωστής, υγιεινής διατροφής και θα τους δώσει χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή των απαραίτητων για την διατροφή προϊόντων. Η γιορτή ολοκληρώνεται με μουσικοχορευτικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Στη Θεσσαλονίκη στις 27 & 28 Μαΐου, στην Πύλη Α’ στο λιμάνι, η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης και η Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος και την HELEXPO, διοργανώνουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, συναυλία με τους ÉMIGRÉ, παραδοσιακά χορευτικά σχήματα & γευστικές δοκιμές.

Στην Πάτρα (Νότιο Πάρκο Πατρών), το Σάββατο 27 Μαΐου, η Κεντρική Αγορά Πάτρας και η Ιχθυόσκαλα σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων, γιορτάζουν με λαϊκό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την ορχήστρα του Δήμου, ψαρομαγειρέματα και γευστικές δοκιμές.

Στα Χανιά στη Δημοτική Αγορά, στις 26 & 27 Μαΐου, με τη συνεργασία του Δήμου και της Ιχθυόσκαλας Χανίων γιορτάζουμε με συναυλία του Μάνου Μαλαξιανάκη, διαδραστικό παιχνίδι για τα παιδιά, τοπικά εδέσματα και γευστικές δοκιμές.

Στην Καλλιθέα, στη Δημοτική Αγορά και στην πλατεία Δαβάκη, στις 23-24-25 Μαΐου, ο Δήμος Καλλιθέας με την υποστήριξη του ΟΚΑΑ, διοργανώνει «Το κυνήγι των κρυμμένων γεύσεων» για τους μικρούς μας φίλους, φεστιβάλ γευστικών δοκιμών και αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Στον Πειραιά, στο χώρο της Ιχθυόσκαλας, στις 28 Μαΐου, η γιορτή περιλαμβάνει 3 on 3 για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, μαθητική θεατρική παράσταση, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, ψαρομαγειρέματα, γευστικές δοκιμές που εντάσσονται και στις Ημέρες Θάλασσας του Δήμου Πειραιά.

Για πρώτη φορά φέτος στις δράσεις εντάσσεται και η Βαρβάκειος Αγορά υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, μουσική, χορός, γευστικές δοκιμές και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους θα δώσουν το στίγμα της γιορτινής ημέρας! Η βραδιά θα κλείσει με τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, δύο πληθωρικούς και ασυγκράτητους performers, που θα μας κάνουν να γελάσουμε με σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια και να χορέψουμε με τραγούδια που ξεκινούν από τα sixties και την εποχή των μπουάτ, φτάνουν στα nineties και καταλήγουν στο σήμερα.


Κάντε share!
         
      
Tags: Love your local market 2017
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

“You Look Good” | αυτό είναι επιτέλους το επίσημο βίντεο κλιπ των Lady Antebellum

Next Post

Chiara Ferragni | Η διασημότερη fashion blogger παντρεύεται! (vid)

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Primer Music Festival: Ανακοινώθηκαν νέοι καλλιτέχνες για τις 6 & 7 Σεπτεμβρίου!

Primer Music Festival: Ανακοινώθηκαν νέοι καλλιτέχνες για τις 6 & 7 Σεπτεμβρίου!

Μάι 30, 2025
Μια βραδιά στον Miles Davis από τον Πέτρο Κλαμπάνη στον Κήπο του Μεγάρου

Μια βραδιά στον Miles Davis από τον Πέτρο Κλαμπάνη στον Κήπο του Μεγάρου

Μάι 29, 2025
Συνάντηση στον Κήπο του Μεγάρου  για το κουαρτέτο του Στάθη Άννινου με την Κατερίνα Πολέμη και τον Νίκο Ξυδάκη

Συνάντηση στον Κήπο του Μεγάρου για το κουαρτέτο του Στάθη Άννινου με την Κατερίνα Πολέμη και τον Νίκο Ξυδάκη

Μάι 29, 2025

«Τουραντότ» σε μουσική διεύθυνση Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι: Πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες της όπερας που ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Ηρωδείου

Μάι 28, 2025
Next Post

Chiara Ferragni | Η διασημότερη fashion blogger παντρεύεται! (vid)

No Result
View All Result

Categories

Facebook Twitter Youtube Instagram

Τελευταίες αναρτήσεις

  • Υπεγράφη η δεύτερη σύμβαση του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» για την ανακαίνιση 426 σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα
  • «Ηλέκτρα» : Η Νεφέλη παίρνει εκδίκηση στα τελευταία επεισόδια – Μη χάσετε τα τελευταία τρία συγκλονιστικά επεισόδια της σεζόν!
  • «Άγιος Έρωτας» : Ο Κυριάκος βρίσκει την Κατρίν νεκρή
  • «Stars System» : Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια του Ιουνίου (Trailer)
  • «Big Brother» : Η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι (Sneak Preview & Trailer)

Kατηγορίες

Μάιος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« Απρ   Ιούν »

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

© 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.