Το Augmented Reality θα μπορούσε να είναι το μέλλον της βιομηχανίας fashion design

Με όλες τις εκπληκτικές πραγματικές τεχνολογίες που εισέρχονται στη ζωή μας, τα concept βίντεο που κυκλοφορούν καθημερινά καθίστανται passé- δηλαδή, εκτός αν το βίντεο του concept χρησιμοποιεί υπάρχουσες καινοτομίες που απλά δεν έχουν ακόμη συνδυαστεί.

Αυτό είναι το νόημα ενός νέου concept που σχεδιάστηκε αρχικά από τη Nike και δημοσιεύτηκε από την Dell πριν από λίγες ημέρες, δείχνοντας πως οι σχεδιαστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ακουστικά με επαυξημένη πραγματικότητα όπως τα Meta 2 για να δημιουργήσουν αθλητικά ρούχα επόμενης γενιάς.

To βίντεο δείχνει πολλούς σχεδιαστές που χρησιμοποιούν το Dell Canvas (οθόνη αφής που συνδέεται με έναν υπολογιστή) μαζί με τα ακουστικό Meta 2 για να δημιουργήσουν μια έκδοση του Nike Air Vapormax σε επαυξημένη πραγματικότητα(ΑR).

Στο βίντεο, εκτός από τις δύο προηγούμενες συσκευές, συμπεριλαμβάνεται και μια σειρά speaker Ultrahaptics. Είναι μια συσκευή που παράγει ακούγοντα ήχο που μπορείτε να νιώσετε στα χέρια σας όταν τα περάσετε μπροστά από τη συστοιχία. Στο βίντεο, η απτική πτυχή αφής έχει σκοπό να δώσει στον σχεδιαστή τη δυνατότητα να “αισθάνεται” το εικονικό πάνινο ύφασμα καθώς δημιουργείται.

“Στο βίντεο δεν δείχνουμε κάτι πολύ μακρινό στο μέλλον , αλλά ένα concept που είναι δυνατό σήμερα”, δήλωσε ο Ryan Pamplin, αντιπρόεδρος της Meta στο site mashable. “Όλο το απαραίτητο hardware είναι έτοιμο , το μόνο που λείπει είναι το software.”

Δείτε και μόνοι σας το βίντεο της Nike και της Dell παρακάτω.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eleven + 19 =

Ads