Το νέο τραγούδι της Katy Perry αφορά την Taylor Swift;

Η μια κυκλοφορία διαδέχεται την άλλη από το επερχόμενο 4ο άλμπουμ της Katy PerryWitness” που κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου από την Capital Records.

To 3o single του άλμπουμ ονομάζεται “Swish Swish” και πρόκειται για την πρώτη γυναικεία σύμπραξη του άλμπουμ, ανάμεσα στην Katy Perry και την Nicki Minaj. Μια συνεργασία που δεν φαίνεται τόσο….αθώα!!

Το “Swish Swish” περιέχει sample της επιτυχίας το 2000 “Star 69” του FatboySlim, ενώ είναι σε παραγωγή του πολύ ταλαντούχου hitmaker Duke Dumont.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα πως το κομμάτι δεν γράφτηκε τυχαία… Φημολογείται πως είναι για την Taylor Swift, την «άσπονδη» φίλη της pop star. Αν και η Perry σε συνέντευξη της ισχυρίζεται πως όλη η νέα της δουλειά αφορά την ίδια και το περιβάλλον της.

“A tiger / Don’t lose no sleep / Don’t need opinions / From a shellfish or a sheep / Don’t you come for me / No, not today / You’re calculated / I got your number / ‘Cause you’re a joker / And I’m a courtside killer queen / And you will kiss the ring / You best believe.”

Η αρχή του τραγουδιού αναζοπύρωσε τις φήμες αλλά και τους twitterόφιλους ότι μάλλον αναφέρεται στην Swift. Τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Ένα είναι το σίγουρο, μετά το “Chained to the rhythm” με τη συμμετοχή του Skip Marley και το “Bon Apetit” με τους MIGOS, έφτασε το “Swish Swish” και ήδη έχει κάνει αίσθηση.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × 5 =

Ads