• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Η Κύπρος ανάβει μηχανές με Χάρη Σάββα;

Η Κύπρος ” έβαλε μπρος τις μηχανές” της και προνοεί νωρίς-νωρίς καθώς ετοιμάζεται “καλοκαιριάτικα” για τη Eurovision 2018.

Όπως μας ενημερώνει το Showtime.cy και ο Κώστας Κωνσταντίνου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , το νησί της Αφροδίτης ,ξεκίνησε εντατικά meeting και συζητήσεις για τον επόμενο διαγωνισμό στη Πορτογαλία λίγο καιρό μετά την Eurovision στην Ουκρανία. Εκεί που ο Hovig κατάφερε με το “Gravity” να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης ,να εντυπωσιάσει ως μια από τις καλύτερες παρουσίες επί σκηνής και τελικώς να καταλήξει στην 21η θέση της βαθμολογίας

Έγκυρες πηγές που η Κυπριακή ιστοσελίδα επικαλείται θέλουν το ΡΙΚ να θέλει να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις του για τους κανονισμούς της διεξαγωγής του διαγωνισμού με σκοπό την επιλογή του τραγουδιού αλλά και του ερμηνευτή/τριας προς τα τέλη του καλοκαιριού. Εχθές μάλιστα -όπως αναφέρει το δημοσίευμα-υπήρξαν οι πρώτες συναντήσεις κι έγινε συζήτηση για τους κανονισμούς μιας που φέτος προσανατολίζονται για διαγωνισμό για την εκπροσώπηση τους και όχι για ανάθεση.

Το ΡΙΚ θέλει να βρει τραγούδι και τραγουδιστή που θα φέρει για 4η συνεχόμενη χρονιά την ΚΥΠΡΟ στον τελικό αλλά και να φέρει ψηλή θέση σε αυτόν, ενώ σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή και την επόμενη χρονιά του “ανθρώπου κλειδί” της φετινής συμμετοχής του χορογράφου και χορευτή Χάρη Σάββα που κατάφερε να βγάλει τη χώρα τους ασπροπρόσωπη,με ότι εξέπληξε την Ευρώπη.

 

Η παρουσίαση επί σκηνής μπορεί να θεωρηθεί από τις πιο επαγγελματικές με φαντασία και εξέπληξε ακόμα και τους διοργανωτές που έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον χορογράφο όπως μας εκμυστηρεύτηκε.

Ήδη από το κρατικό ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου φαίνεται να έχει γίνει η προσέγγιση και σε αρκετούς συνθέτες για να συνεργαστούν σε έναν ανοιχτό διαγωνισμό ενώ υπάρχουν σκέψεις να μπορεί ένας Κύπριος συνθέτης ή στιχουργός να συνεργαστεί με κάποιον ξένο δημιουργό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως συνέβη και τη φετινή χρονιά με τον Σουηδό Thomas G Son.

Οι Eurovisionistas εύχονται στην γείτονα χώρα αλλά και ιδιαίτερα στο φίλο Χάρη Σάββα ‘τα καλύτερα” το αξίζει.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

eleven + 4 =

Ads