• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

«Ναι» Της Ελλάδας στην Eurovision 2018

H Ελλάδα θα δώσει το παρών στην Πορτογαλία και την 63η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision;

Ένα μήνα και κάτι, μετά το τέλος της προηγούμενης διοργάνωσης του Κιέβου και με την Ελλάδα να έχει τερματίσει στην 19η θέση της τελικής κατάταξης των χωρών που πέρασαν στον τελικό με 77 ψήφους,ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες περί της συμμετοχής της χώρας μας στην επόμενη διοργάνωση της Πορτογαλίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον εκδήλωσε η χώρα μας να συμμετάσχει και του χρόνου μαζί με το πρώτο γκρουπ χωρών που απαρτίζεται από Κύπρο, Βουλγαρία, Γαλλία ,Ρωσία ,Σουηδία ,Φινλανδία , Τσεχία, ,Εσθονία, Βέλγιο Μάλτα ,Λιθουανία,Νορβηγία,Πολωνία και Γερμανία.

Εάν και αυτό ισχύει ,αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι οι διοικούντες στην ΕΡΤ έχουν καταλάβει ότι η “υπόθεση Eurovision” είναι μια επιτυχημένη συνταγή που εάν την ακολουθήσουν σωστά μόνον κέρδη θα μπορούσαν να έχουν από αυτήν. Ως κανάλι αλλά και γενικότερα ως χώρα.

Τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση έπεσαν ήδη στο τραπέζι ως σκέψεις ή ως..σενάρια ευφάνταστων αρθογράφων και έχουμε να ζήσουμε πολλά έως τις επίσημες ανακοινώσεις.

Θυμάστε ότι ΕΔΩ διαβάσατε πρώτοι για την Μαλού,και ήδη το σενάριο αυτό παίζει δυνατά και φιγουράρει στις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες.

Στη πορεία των μηνών και όπως είθισται, θα διαβάσετε δήθεν αποκλειστικά ‘η αλλιώς “στημένα δημοσιεύματα” -που ευτυχώς τα έχουν όλοι εντοπίσει- ευφάνταστα σενάρια για δήθεν ονόματα που σκέφτονται κάποιοι για να εκπροσωπηθεί η χώρα μας. Τα τηλεπαράθυρα εκπομπών και αυτή τη φορά θα “φιλοξενήσουν” καλλιτέχνες που….απέρριψαν τις προτάσεις τους ,άλλο εάν δεν έφθασαν ποτέ στα αυτιά των ιθυνόντων-και ούτε απο την πλευρά τους και οι ίδιοι δεν πέρασαν καν το κατώφλι της ΕΡΤ,τοίχοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα γεμίσουν με αναρτήσεις τύπου “φύγαμε για Eurovision 2018” και στην ουσία τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει ίχνος αληθείας κλπ. Τα γνωστά “Ελληνικά”..

‘Αραγε θα συνεχισθεί το σενάριο της ανάθεσης ή θα πάμε σ έναν ανοιχτό τελικό με προτάσεις από διαφορετικές δισκογραφικές εταιρείες;

Ευχή όλων των Eurovisionistas είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία νωρίς όπως αρμόζει σε κάθε σοβαρό οργανισμό που σέβεται τον “εαυτό” του, και να υπάρξει μια μεθοδευμένη και σοβαρή αντιμετώπιση της όλης υπόθεσης και αυτή τη φορά έτσι ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στην θέση που της αρμόζει στην αριστερή μεριά του βαθμολογικού πίνακα της τελικής κατάταξης των χωρών.

Αξίζουμε, Μπορούμε και θέλουμε

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

3 × 3 =

Ads