• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

12 Μαΐου Λισαβόνα calling!

‘Οπερ και εγένετο” oi αποφάσεις ελήφθησαν.” Φύγαμε για Πορτογαλία”.

Οι Eurovisionistas έχουν τη τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώνουν εν μέσω θερμού καλοκαιριού ότι το μεγαλύτερο μουσικό Ευρωπαϊκό γεγονός του πλανήτη θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Λισαβόνα μετά τις επίσημες ανακοινώσεις που έκαναν σήμερα η EBU και το RTP και φυσικά χαροποίησαν τους απανταχού φαν μιας που η τελευταία εμπειρία με την διοργάνωση της Ουκρανίας δεν ήταν και ότι καλύτερο τους/μας είχε συμβεί.

Τρίτη 8 Μαΐου ο 1ος ημιτελικός .Πέμπτη 10 Μαΐου ο 2ος και ο μεγάλος τελικός την 12η του μήνα.

Η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας μετά την νίκη του “αουτσάντερ” Salvador Sobral με το “Amar pelos dois θα έχει τη τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει ένα γεγονός που συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης παγκοσμίως,φέρνει τη χώρα και τη πόλη που τον διοργανώνει στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και τα φώτα όλα της δημοσιότητας θα πέσουν στη Meo Arena που μπορεί να “φιλοξενήσει” 20,000 επισκέπτες απ όλον τον πλανήτη.

Με την ευχή η Ελλάδα μας και η ΕΡΤ, να είναι εκεί και να κατακτήσει αυτό που διακαώς ποθεί τα τελευταία χρόνια – μια θέση στην αριστερή πλευρά του πίνακα και σε υψηλό σκαλί – να ευχηθούμε ο 63ος διαγωνισμός τραγουδιού να μείνει στην ιστορία με ¨χρυσά γράμματα¨ως ένας διαγωνισμός που διοργάνωσε μια ¨μικρή χώρα” μόνη της και δεν χρειάστηκε τους “φιλους” που είχαν πάρει εργολαβία” τα τελευταία χρόνια τη διοργάνωση.

Πάμε Ελληνικά με τους δικούς μας ρυθμούς-ήχους-μυρωδιά Ελλάδας -όπως μας θέλουν εκεί- και …12 points για τη Eurovision.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

three × 3 =

Ads