Χθες βράδυ προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του Master Chef. Οι δύο φιναλίστ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο talent show μαγειρικής!
Νικητής αναδείχθηκε ο Λάμπρος Βακιάρος, ο οποίος είναι ο νέος Έλληνας MasterChef!
Όλες οι δοκιμασίες στις οποίες κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι δύο φιναλίστ ήταν αρκετά απαιτητικές καθώς αυτές αφορούσαν από αναγνώριση υλικών μέχρι και την δημιουργία ενός πιάτου που τους ανέθεσε να μαγειρέψουν ο πολυβραβευμένος σεφ George Calombaris.
Τελικά, μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό και με μόλις ένα βαθμό διαφορά, ο Λάμπρος κέρδισε τον τίτλο του Master Chef αλλά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο Lawrence της Μασαχουσέτης, στις 28 Δεκεμβρίου το 1991 και κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην Ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο “Μykonos Grace” και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο “Restaurante Martin Berasatequi”, στο San Sebastian. Ακολούθησαν το “The Rich-Carlton, Abama” στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο Japanese εστιατόριο “Kabuki Wellington” και πάλι στην Ισπανία.
Χθες βράδυ προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του Master Chef. Οι δύο φιναλίστ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο talent show μαγειρικής!
Νικητής αναδείχθηκε ο Λάμπρος Βακιάρος, ο οποίος είναι ο νέος Έλληνας MasterChef!
Όλες οι δοκιμασίες στις οποίες κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι δύο φιναλίστ ήταν αρκετά απαιτητικές καθώς αυτές αφορούσαν από αναγνώριση υλικών μέχρι και την δημιουργία ενός πιάτου που τους ανέθεσε να μαγειρέψουν ο πολυβραβευμένος σεφ George Calombaris.
Τελικά, μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό και με μόλις ένα βαθμό διαφορά, ο Λάμπρος κέρδισε τον τίτλο του Master Chef αλλά και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο Lawrence της Μασαχουσέτης, στις 28 Δεκεμβρίου το 1991 και κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην Ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο “Μykonos Grace” και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο “Restaurante Martin Berasatequi”, στο San Sebastian. Ακολούθησαν το “The Rich-Carlton, Abama” στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο Japanese εστιατόριο “Kabuki Wellington” και πάλι στην Ισπανία.