Δείτε τον Ed Sheeran να τραγουδά και να τρώει λαγό στην πρεμιέρα του ‘Game of Thrones’

Ο Ed Sheeran εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του Game of Thrones. Ο μουσικός εμφανίστηκε γύρω από μια φωτιά στην εξοχή με κάποιους στρατιωτικούς του οίκου Lannister, τρώγοντας λαγό και τραγουδώντας το ανεπίσημα τιτλοφορημένο “Hands of Gold”. Το τραγούδι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο A Storm of Swords, στον πρώτο τόμο του 2000 του George R.R. Martin για τη σειρά του Song of Ice and Fire.

“For hands of gold are always cold, but a woman’s hands are warm”, τραγούδησε ο Sheeran, καθώς η Arya Stark έτυχε να παρευρεθεί στο υπαίθριο δείπνο. “Είναι καινούριο”, εξήγησε ο μουσικός σε ένα κοντινό.

Ο Sheeran γιόρτασε το cameo του στο Instagram, ανεβάζοντας μια selfie του εαυτού του με την ηθοποιό που υποδύεται την Arya Stark, τη Maisie Williams. Αλλά γενικότερα οι αντιδράσεις των θαυμαστών σε αυτή τη σκηνή ήταν ανάμεικτες, όπως έδειξαν τα σχόλια στο Instagram, που έφταναν από το “Squad goals” στο “Ήθελα να πεθάνεις”.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Οι δημιουργοί του Game of Thrones D.B. Weiss και David Benioff ανακοίνωσαν τον Μάρτιο πως έκλεισαν τον Sheeran ως έκπληξη για τη Williams, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του τραγουδιστή του Divide. “Εδώ και χρόνια προσπαθούμε να φέρουμε τον Ed Sheeran στη σειρά για να κάνουμε έκπληξη στη Maisie και επιτέλους τα καταφέραμε φέτος“, δήλωσε ο Benioff.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο μουσικό cameo της σειράς – απλά ήταν το πιο high-profile. Μέλη των Sigur Ros, των Mastodon, των Coldplay και των Snow Patrol έχουν προηγουμένως εμφανιστεί στην σειρά φαντασίας του ΗΒΟ.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

8 − 1 =

Ads