• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Ο Καπουτζίδης φεύγει …και η Ελεονώρα έρχεται;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης “φεύγει” η Ελεονώρα Μελέτη “έρχεται’;

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται ότι ετοιμάζονται τη νέα φετινή σεζόν στα κανάλια ,και όπως οι Eurovisionistas ανακάλυψαν φήμες ακούγονται σχετικά με το ότι το “The Voice¨ αλλάζει χέρια!!!

Το άκρως επιτυχημένο reallity ανεύρεσης μουσικών ταλέντων που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στην προηγούμενη σεζόν στον ΣΚΑΙ, αφενός λόγω των coaches που έδεσαν τηλεοπτικά και κατά δεύτερον εξαιτίας του παρουσιαστή του,τον επί χρόνια παρουσιαστή και του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, γνωστού σεναριογράφου και ηθοποιού Γιώργου Καπουτζίδη. αλλάζει χέρια.

Φυσικά ακόμα όλα είναι ρευστά μιας που τώρα σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα του καναλιού .και ενώ το trailer συμμετοχών έχει βγει ήδη στον αέρα, η έλευση του Survivor 2 ίσως φέρει κάποιες ανατροπές με απέναντι τους “Νοmads” να καιροφυλακτούν.

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του καναλιού Ε ¨Φτιάξε καφέ να στα πώ” υπήρξε η πληροφορία ότι ο αγαπητός σε μεγάλη μερίδα του κοινού Γιώργος Καπουτζίδης οδεύει προς το Star Channel για να ασχοληθεί με τη μυθοπλασία, καθώς αυτό ήταν στη σκέψη του να γίνει και στον Σκαι όμως ο σχεδιασμός του χειμερινού προγράμματος αφήνει όλη τη μυθοπλασία εκτός.

Για την παρουσίαση του νέου κύκλου του παιχνιδιού που θα αναδείξει ένα ακόμα μουσικό ταλέντο σε μια “τραυματισμένη” ήδη μουσική βιομηχανία της χώρας, φαίνεται να πέφτει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη που πέρασε με άριστα τις εξετάσεις με το ‘Πανόραμα” και σύμφωνα με όσα ακούγονται οι ιθύνοντες θέλουν να αξιοποιηθεί σε κάτι ήδη επιτυχημένο και να του δώσει με τη σειρά της τη λάμψη της.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

two × 1 =

Ads