Προτιμήσεις συναίνεσης

Προτιμήσεις Εξαίρεσης

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων που μας βοηθούν να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας και να παρέχουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που είναι σχετικές με εσάς. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies επιλέγοντας "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου". Αφού εξαιρεθείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την επιλογή, αναιρώντας την επιλογή "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου".

Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα

Οι ρυθμίσεις εξαίρεσής σας για αυτόν τον ιστότοπο έχουν γίνει σεβαστές καθώς εντοπίστηκε σήμα Παγκόσμιου Ελέγχου Απορρήτου από τον περιηγητή σας και, συνεπώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση.

No Result
View All Result
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Οι Last Drive & Lost Bodies στον πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

by MikrofwnoTEAM
Ιούλ 3, 2017
in Ατζέντα, Πολιτισμός, Χορηγός επικοινωνίας
Reading Time: 1 min read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

Συναυλία – αφιέρωμα στον Μπάμπη Αργυρίου με τους Lost Bodies, Γκουλαγκ, Ντίνο Σαδίκη και Αποστόλη Δαδάτση

Συναυλία – αφιέρωμα στον Μπάμπη Αργυρίου με τους Lost Bodies, Γκουλαγκ, Ντίνο Σαδίκη και Αποστόλη Δαδάτση

Δεκ 17, 2023
Συναυλία της Live 440 Sound Collective με φυσική παρουσία & Live Streaming

Συναυλία της Live 440 Sound Collective με φυσική παρουσία & Live Streaming

Ιούν 10, 2021
Να μη γίνει ο φόβος συνήθειά μας: Αντικατασταλτική Συναυλία 30/11

Να μη γίνει ο φόβος συνήθειά μας: Αντικατασταλτική Συναυλία 30/11

Νοέ 29, 2019
Κάντε share!
         
      

LAST DRIVE – LOST BODIES

Opening act: Lovitura

Σάββατο 8 Ιουλίου

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας – Πάρκο Εργατιάς

Δύο από τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά γκρουπ της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής με περισσότερα από 30 χρόνια πορείας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μια εκρηκτική συναυλία στον πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, το Σάββατο 8 Ιουλίου, στα πλαίσια του «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα».

Οι Last Drive είναι ένας ζωντανός θρύλος του αγγλόφωνου ροκ στην Ελλάδα και οι Lost Bodies έχουν μια εξίσου πολύχρονη ιστορία στο underground μουσικό πεδίο της χώρας.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Lovitura.

LAST DRIVE

Όταν το 2007 οι Last Drive ξεκινούσαν να δώσουν συνέχεια στην τρελή κούρσα τους που είχε σταματήσει το 1995, αποφάσισαν αυτή η συνέχεια να είναι δυναμική, και δέκα χρόνια μετά εξακολουθούν να αποτελούν έναν δημιουργικό πυρήνα που συνεχίζει ακάθεκτος. Έχοντας μόλις βγει από το στούντιο όπου βρέθηκαν για την ηχογράφηση του νέου τους LP, κοιτάζουν πίσω τους και βλέπουν:

Την συνέχεια της δισκογραφικής τους παρουσίας με την κυκλοφορία ενός EP (News From Nowhere, Inner Ear, 2011) ενός LP (Heavy Liquid, HappyCrasher 2009), ενός live cd/dvd (Time is not Important, 2008), καθώς και την επικείμενη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, που είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο.

Την πραγματοποίηση ενός συναυλιακού διήμερου στο Gagarin τον Δεκέμβριο του 2013 για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια τους, στο οποίο είχαν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν τους μουσικούς μαζί με τους οποίους πορεύτηκαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Την επανακυκλοφορία σε βινύλιο των δίσκων τους, από την Blind Bastard(Midnite Hop) και την Labyrinth of Thoughts/The Lab Records (UnderworldShakedown, Heatwave, Blood Nirvana, Time and Outtakes) σε άψογες εκδόσεις.

Τη δημιουργία δύο ντοκιμαντέρ για την πορεία τους, (20.000 miles Ahead2009- σκην. Δημήτρης Κοτσέλης, And the Engine is Still Running, 2015, σκην. Σέργιος Βαφειάδης).

Την ακουστική τους περίοδο που ξεκίνησε με τη συναυλία τους στο Τριανόν τον Ιανουάριο του 2016 και έκλεισε στα τέλη του καλοκαιριού που μας πέρασε, έπειτα από 17 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα

Τα σχήματα που ξεπήδησαν μέσα από τον ευρύτερο πυρήνα που περιλαμβάνει και μέλη των Drive (The Earthbound, BLML, Thee Holy Strangers,The Screaming Fly, Spiral Drift, ΩRay, La Mano y el Corazon acoustic project), καθώς και τη συμμετοχή τους σε εξαιρετικές παραγωγές της σκηνής (Distortion Tamers, Drobs, Dustbowl, Microondas,)

Τη συμμετοχή τους σε αφιερώματα για μεγάλους δημιουργούς, όπως αυτά για τον Νίκο Νικολαίδη και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Μια ατελείωτη σειρά από συναυλίες, ταξίδια και εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, συμμετοχές σε φεστιβάλ και συναυλίες αλληλεγγύης και κοινωνικής αφύπνισης.

Πάνω απ’ όλα, την ύπαρξη και λειτουργία του Drive Tribe, του πυρήνα φίλων και συντρόφων που μοιράζεται μαζί τους την αγάπη για το ροκ εν ρολ και την δημιουργία, ανανεώνοντας τον δεσμό που κρατάνε ζωντανό με τους ανθρώπους τους οι Last Drive από τότε που ξεκίνησαν.

https://www.facebook.com/thelastdrive/?fref=ts

LOST BODIES

Οι Lost Bodies εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας το 1985 και κυκλοφορούν δύο κασέτες το 1988. Εφέτος συμπληρώνουν 32 χρόνια συνεχούς παρουσίας έχοντας στο ενεργητικό τους 2 κασέτες, 2 βινύλια & 13 CD.

Η μουσική των Lost Bodies βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από το industrial, το trip-hop και το post-punk μέχρι το funk και την avant-garde, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.

Οι Lost Bodies είναι:

Θάνος (φωνή)

Γιώργος & Κωσταντής (κιθάρες)

Βασίλης (μπάσο)

Λέανδρος (κρουστά)

https://www.facebook.com/Lost-Bodies-156164844446935/?fref=ts

https://www.youtube.com/user/lostbodies

LOVITURA

Οι Lovitura είναι ένα τρίο μουσικό σχήμα από την Αθήνα με ηλεκτρικό στίχο, βρώμικη κιθάρα, χορευτικό μπάσο και φυσικά ντραμς. Η σημερινή σύνθεση αποτελείται από τους Βασίλη Ζερβακάκη (κιθάρα, φωνή), Νίκο Χανιώτη (μπάσο, φωνητικά) και Δημοσθένη Κάζαγλη (ντραμς).

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2012 και ύστερα από πολλές αλλαγές τόσο στα μέλη αλλά και στον ήχο απέκτησε το σημερινό ύφος.

Οι Βασίλης, Νίκος και Δημοσθένης μαζί με τον Peri Pagonis, δημιούργησαν στα μέσα της δεκαετίας του 2000 τους Ded City Jetz, μια rock μπάντα με αμερικάνικο στίχο και δυνατά riffs. Με πολλά live στο ενεργητικό τους είχαν την τύχη να ανοίξουν το Ejekt Festival με τους Beastie Boys και Madness, άνοιξαν για τον Alice Cooper στον Λυκαβηττο, καθώς επίσης άνοιξαν για τους Last Drive στο Gagarin 205. Ο Peri έφυγε στο εξωτερικό, οι D.C.J. μπήκαν στο ντουλάπι και στα μέσα του 2013 το έμπειρο μουσικό τρίο ενώθηκε ύστερα από 8 χρόνια για νέες μουσικές αναζητήσεις.

Τα μέλη:
O Βασίλης Ζερβακάκης πειραματίστηκε παίζοντας κιθάρα σε progressive house σχήματα μέχρι να γνωριστεί με τον Peri στους Surfin Ded όπου και έπαιζε μπάσο. Ύστερα ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Νίκο και Δημοσθένη και δημιούργησαν τους D.C.J. όπου έπαιζε πρώτη κιθάρα.

Ο Νίκος Χανιώτης ήταν μέλος των Ονειροπαγίδα. Συμμετείχε σε διάφορα σχήματα μέχρι να βρεθεί με τον Δημοσθένη και να καταλήξουν στους D.C.J. Αργότερα συμμετείχε ως session μουσικός με τον Rous τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις.

Ο Δημοσθένης Κάζαγλης ήταν ο ντράμερ για το house band του Goucher College στην Βαλτιμόρη. Επιστρέφοντας στην Αθήνα δοκίμασε την τύχη του σε διάφορα πειραματικά μουσικά σχήματα μέχρι που γνωρίστηκε με τον Νίκο και δημιούργησαν ένα μοναδικό rhythm section. Αργότερα μαζί με τον Peri και τον Βασίλη δημιούργησαν τους D.C.J.

https://www.youtube.com/watch?v=YnTkySgGEvc&feature=youtu.be

Ωρα έναρξης: 21.30

Ελεύθερη είσοδος

Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλει 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα .


Κάντε share!
         
      
Tags: Last DriveLost Bodies
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

“like that” | Η Bea Miller κυκλοφορεί το video clip του νέου της single

Next Post

Δέσποινα Βανδή ft Έλενα Παπαρίζου (summer tour 2017) | Οι «Κατάλληλες προϋποθέσεις» στο Θέατρο Βράχων (vid)

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Frankie Lluc – «Love Anthem»: Το απόλυτο house vibe για κάθε dancefloor!

Frankie Lluc – «Love Anthem»: Το απόλυτο house vibe για κάθε dancefloor!

Ιούν 25, 2025
12ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας: 31 Ιουλίου – 3 Αυγούστου 2025

12ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας: 31 Ιουλίου – 3 Αυγούστου 2025

Ιούν 25, 2025
Η Γιάννα Βασιλείου ξαναγράφει το καλοκαίρι με το «Πεταμένα σ’ αγαπώ»

Η Γιάννα Βασιλείου ξαναγράφει το καλοκαίρι με το «Πεταμένα σ’ αγαπώ»

Ιούν 24, 2025

Μελίνα Ασλανίδου: Νέο άλμπουμ «Σ’ Ευχαριστώ Που Σ’ Αγαπώ» – Μια μουσική επιστροφή γεμάτη συναίσθημα

Ιούν 24, 2025
Next Post
Δέσποινα Βανδή ft Έλενα Παπαρίζου (summer tour 2017) | Οι «Κατάλληλες προϋποθέσεις» στο Θέατρο Βράχων (vid)

Δέσποινα Βανδή ft Έλενα Παπαρίζου (summer tour 2017) | Οι «Κατάλληλες προϋποθέσεις» στο Θέατρο Βράχων (vid)

No Result
View All Result

Categories

Επιλογή κατηγορίας
    Facebook Twitter Youtube Instagram

    Τελευταίες αναρτήσεις

    • Καλοκαιρινή έξαρση: Οι μωβ μέδουσες «εισβάλλουν» στα ελληνικά νερά – Πού εντοπίζονται και τι να προσέξετε
    • Ο φαντασμαγορικός γάμος του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ σε αριθμούς
    • Το τηλεσκόπιο Rubin «αποκαλύπτει» 10 εκατομμύρια γαλαξίες: Η μεγαλύτερη εικόνα του Σύμπαντος σε 3.200 megapixel
    • Αιμίλιος Χειλάκης: «Προτιμώ να εξηγήσω γιατί δεν βγάζω φωτογραφίες, παρά να το κάνω και να σε διώξω»
    • Frankie Lluc – «Love Anthem»: Το απόλυτο house vibe για κάθε dancefloor!

    Kατηγορίες

    Επιλογή κατηγορίας
      Ιούλιος 2017
      Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
       12
      3456789
      10111213141516
      17181920212223
      24252627282930
      31  
      « Ιούν   Αυγ »

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

      Welcome Back!

      Login to your account below

      Forgotten Password?

      Retrieve your password

      Please enter your username or email address to reset your password.

      Log In
      No Result
      View All Result
      • ΑΡΧΙΚΗ
      • ΝΕΑ
        • Κόσμος
      • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
        • Νέα τραγούδια
          • Ελληνικές κυκλοφορίες
          • Ξένες κυκλοφορίες
          • Official lyric videos
          • Remixes
          • Ost
          • Ορχηστρική μουσική
          • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
          • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
          • Τηλεοπτικά soundtracks
        • Video clip
          • Ελληνικά video clip
          • Ξένα video clip
        • Ατζέντα
          • Θεατρικές παραστάσεις
          • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
          • Χορός
          • Παρουσιάσεις βιβλίων
          • Εκθέσεις – Μουσεία
          • Τέχνες & εικαστικά
          • Μουσικές σκηνές
          • Φεστιβάλ
          • Συναυλίες
          • Νυχτερινά κέντρα
          • Clubs
          • Parties
          • Χορηγός επικοινωνίας
        • Θέατρο
          • Θεατρικά νέα
          • Κριτικές θεάτρου
        • Βιβλίο
          • Κριτικές βιβλίων
          • Προτάσεις βιβλίων
        • Media
          • Δηλώσεις
          • Ελληνικές σειρές
        • Σινεφίλ
          • Κινηματογραφικά νέα
          • Κινηματογραφικές κριτικές
          • Ταινίες προσεχώς!
        • Αφιερώματα
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
      • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
      • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.