Η Άννα ερμηνεύει το “Μονο η αγάπη” 35 χρόνια μετά! (vid)

35 χρόνια πέρασαν από το 1982 που η Άννα Βίσση χάριζε στην πατρίδα της την Κύπρο την τιμητική 5η θέση με το “Μόνο η αγάπη” στην τότε Eurovision,μια σύνθεση του Νίκου Καρβέλα στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους.

Απαστράπτουσα στη σκηνή με νέο look απ ότι την είχαμε συνηθίσει ,εγκαταλείποντας το καρέ μαλλί , έκανε τους Ευρωπαίους να την “εμπιστευθούν” και να της χαρίσουν 85 βαθμούς πλασάροντας τη πατρίδα της στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης, και κάποιους να λένε πως έχασε την πρωτιά από αστάθμητους παράγοντες.

Ένα τραγούδι που για τους “φανατικούς” της καλλιτέχνιδας αποτελεί ένα ακόμα διαμάντι από τα εκατοντάδες που έχει ερμηνεύσει στην αξιοζήλευτη κατά πολλούς καριέρα της.

Η χθεσινή ημέρα περιείχε μια ¨σπάνια” έκπληξη για το φανατικό κοινό της καλλιτέχνιδας σε Ελλάδα και Κύπρο μιας που σε συναυλία που διοργανώθηκε στη σχολή τυφλών στη Λευκωσία -με τα έσοδα της να έχει προγραμματιστεί να δοθούν για την οικονομική ενίσχυσή του Ιδρύματος «Σοφία για Παιδιά»-η Άννα ερμήνευσε το συγκεκριμένο τραγούδι ζωντανά μπροστά στο κοινό της και με τη παρουσία έντεκα μουσικών επί σκηνής.

Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα και κατάφερε να γοητεύσει ακόμη μια φορά το κοινό της που δεν το συνηθίζει να την ακούνε να το ερμηνεύει στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Η συναυλία είχε δανειστεί τον τίτλο της από το ομώνυμο τραγούδι.

35 χρόνια μετά και η Άννα είναι καλύτερη.Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε και στην αγγλόφωνη έκδοση του με τον τίτλο ” Love is a lonely weekend

Ένα μικρό “δώρο” λοιπόν από τους Eurovisionistas στους fanatics της Άννας Βίσση.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twelve + eleven =