Νέο άλμπουμ ανακοινώνει η Jessie J (vid)

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω των social media τη δισκογραφική της επιστροφή, ανεβάζοντας ένα συγκινητικό video.

Μέσα στο video παρακάτω θα μάθετε πως το νέο της άλμπουμ θα έχει τον τίτλο “R.O.S.E” και αν σας πιάσουν οι συναισθηματισμοί, καλά θα κάνετε να γνωρίζετε πως είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη μητέρα της, την Rose.

«Η μητέρα ονομάζεται Rose, αυτή με έφερε σαν δώρο στη ζωή. Το τριαντάφυλλο είναι το πιο όμορφο όταν βγάζει μπουμπούκια…». Αναφέρει στο video.
«Εμείς δίνουμε τριαντάφυλλα ή ένα μόνο τριαντάφυλλο ως δώρο με τόσο διαφορετικά συναισθήματα. Αυτό είναι το δώρο μου για σένα..». Συμπληρώνει κλείνοντας το video.

Το πρώτο single του νέου κεφαλαίου που ανοίγει, ονομάζεται “Think About That” και έρχεται αυτή την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Είμαστε τόσο έτοιμοι για αυτό!

Η νέα δουλειά είναι 4ο κατά σειρά άλμπουμ της Jessie J και καταφτάνει τρια χρόνια μετά το “Sweet Talker”, το οποίο σκαρφάλωσε μέχρι το No5 του Official Albums Chart.

Πρόσφατα βέβαια κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι με τίτλο “Real Deal” για λογαριασμό της νέας διαφημιστικής καμπάνιας των M&Ms

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × 3 =