Ο Λούκας Γιώρκας επιστρέφει για δεύτερη φορά! (vids)

Ο Κύπριος καλλιτέχνης που ως γνωστόν γνωρίσαμε ως τον πρώτο νικητή του X Factor και εκπροσώπησε το 2011 την Ελλάδα στο Dusseldorf της Γερμανίας με την σύνθεση των Γ. Χριστοδουλόπουλου- Ε. Βραχάλη “Watch my dance” με τη συμμετοχή του ράπερ Stereo Mike κατακτώντας την 7η θέση με 120 βαθμούς, επιστρέφει για δεύτερη φορά σε κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και έχει συγκεντρώσει ήδη θετικά σχόλια από ειδικούς και μη.

Είναι γνωστό πως ο νεαρός καλλιτέχνης που μπήκε αισίως στην τρίτη δεκαετία της ζωής του,συνέχισε την επιτυχημένη δισκογραφική του καριέρα και μετά την εκπροσώπηση της Ελλάδας τότε,καθώς και τις εμφανίσεις του δίπλα σε δημοφιλή ονόματα της νύχτας,ενώ το 2015 τον “συναντήσαμε” σε έναν νέο ρόλο που συζητήθηκε και του πρόσθεσε ένα ακόμα συν ως παρακαταθήκη του ως καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος.
Για όσους θυμούνται. ήταν εκείνος που μαζί με την βουλευτή Έλενα Ράπτη συνεργάστηκαν για το “μυστικό της Νίκης”, ένα κινούμενο σχέδιο για μικρούς και μεγάλους που αφορούσε την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Επρόκειτο για μια ιστορία 3D animation που στόχο είχε να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα. Και τα κατάφεραν.

Όπως πληροφορούμαστε η συνεργασία των δυο έχει και συνέχεια. Ετοιμάζουν το δεύτερο επεισόδιο, “Το Μυστικό της Νίκης 2: Οι Περιπέτειες του Βίκτωρα ” όπου από ότι φαίνεται ήταν μια ιδέα του Κύπριου καλλιτέχνη που ελπίζουμε γρήγορα να πάρει σάρκα και οστά. Μία καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης που μόνον αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί και που μόνον άξιοι συγχαρητηρίων μπορούν να χαρακτηρισθούν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτήν.

Οι Eurovisionistas κι εγώ προσωπικά ευχόμαστε τα καλύτερα και σε αυτό το δεύτερο εγχείρημα ενός πραγματικά καλού καλλιτέχνη με φωνή, ήθος αλλά και χαρακτήρα απο όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, μιας που έχουμε και προσωπική γνώμη λόγω της απο ετών γνωριμίας μας.
“Το κεφάλι ψηλά Λούκα! ”

Συγχαρητήρια παιδιά.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

ten + 2 =