Το χειμωνιάτικο Περιβόλι του Ουρανού (pics&vid)

Άλλο ένα όμορφο σχήμα στην Πλάκα της Αθήνας στο «Περιβόλι του Ουρανού» ξεκινάει στις 13 Οκτωβρίου με τον Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπουλου, Στέλιο Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού . Το MIKROFWNO.GR και Events Promotion For You βρέθηκαν στις πρόβες. Έτσι σας έχουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και δηλώσεις των καλλιτεχνών .

Ένα ζεστό και φιλικό κλίμα δημιουργούν οι καλλιτέχνες από την αρχή που σε ταξιδεύουν με τις μουσικές επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου. Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις επιτυχίες όπως Ράγισα , λάθος ,θυσιάστηκα και πολλά άλλα σε μαγεύει με την αξιόλογη φωνή της. Ο Στέλιος Διονυσίου συνεχίζοντας με δικές του επιτυχίες αλλά και με τα αξέχαστα τραγούδια του μοναδικού πατέρα του απογειώνει το κέφι και την διασκέδαση.Η μικρή της παρέας αλλά πολύ αξιόλογη φωνή Ασπασία Στρατηγού έρχεται για να δέσει όλο αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι . Ένα ταξίδι που σίγουρα θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις .

Εμείς θα τραγουδάμε …λοιπόν στο Περιβόλι του Ουρανού!

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

ΦΩΤΟΣ:

Επιμέλεια ρεπορτάζ – φωτογραφίες/video: Δημήτρioς Τσαπαλίρας(Events Promotion For You)

Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

 

Tags:

  • mm

    Greek Social Media - GSM Διαχείριση Επεξεργασία Προβολή των δικό σας social media. Για να είστε πρώτοι και μέσα στα πράγματα του Διαδικτύου . Promotion-AdWords-Facebook Ads-Internet marketing Promoter · Public Relations · Relationships · Social media · Social media marketing · Social media optimisation

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

16 − 2 =