Μετά το ΌΧΙ της Παπαρίζου η Κύπρος με Τάμτα ‘η Φουρέιρα;

Σε σήριαλ κοντεύει να εξελιχθεί και η επιλογή του τραγουδιστή /τριας που η Κύπρος και το ΡΙΚ θέλουν να αναθέσουν το φετινό τραγούδι που ο Ελληνοσουηδός συνθέτης Άλεξ Παπακωνσταντίνου έχει έτοιμο για την επόμενη Eurovision

Μετά την αρνητική απάντηση που όπως φαίνεται εισέπραξαν όπως λέγεται από την Έλενα Παπαρίζου και την εταιρεία της, δοκιμάζουν άλλες λύσεις απο τον Ελλαδικό χώρο και αν όλα αυτά ισχύουν θέλουν να στηρίξουν τη φετινή συμμετοχή της χώρας τους με τον καλύτερο τρόπο και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα είναι συνέχεια της περσινής αρτιότατης εμφάνισης της χώρας στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Ν’εα σενάρια που αναπαράγουμε με κάθε επιφύλαξη, και που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο μιλούν τώρα ξανά για την προσέγγιση της Κύπρου στην Τάμτα αλλά και για την Ελένη Φουρέιρα.

Χωρίς επίσημες έως τώρα ανακοινώσεις που αναμένονται σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουν,φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της Κυπριακή αποστολής ευελπιστούν σε μια θετική απάντηση μιας εκ των δύο καλλιτεχνών που συμπτωματικά και για ακόμα μια φορά τα ονόματα τους ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λέγαν πως είχαν εμπλακεί και με τον Ελληνικό τελικό -χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί από την ΕΡΤ. Ένα σκηνικό που οι eurovisionistas έχουν ζήσει και στο παρελθόν πολλές φορές.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι ενεργό κατά κάποιους είναι ακόμα και το σενάριο που λέει ότι ίσως τελικώς καταφέρουν να επιλέξουν κάποιον από τις πολύωρες ακροάσεις από νέους καλλιτέχνες που ούτως ή αλλιώς έκαναν με τη παρουσία όλης της ομάδας που θα συνοδεύσει την αποστολή στην Πορτογαλία τον προσεχή Μάιο.

Μένει να δούμε εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες περί των δύο γυναικείων ονομάτων της Ελληνικής Showbiz που θα καλεσθούν να ¨ξελασπώσουν” τη γείτονα.

Καλή επιτυχία Κύπρος μας!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × one =