Ο μοναδικός Γιάννης Πάριος, στο κατάμεστο Baraonda Music Hall!

Ο μοναδικός Γιάννης Πάριος, στο κατάμεστο Baraonda Music Hall, παρέα με εξαιρετικά τραγούδια, φίλους και πολλούς θαυμαστές, έδωσε μια πρεμιέρα η οποία θα μείνει αναμφίβολα αξέχαστη.

 

Γιατί ταξίδεψε με τα τραγούδια του αλλά και την μαγική αναλλοίωτη φωνή του, τους παρευρισκόμενους όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Πιστός, χρόνια τώρα στις αρχές του για ποιοτική διασκέδαση, ο Γιάννης Πάριος, γοήτευσε το μεγάλο κοινό του που δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί του και να τον χειροκροτεί.

Στα πρώτα τραπέζια του ατμοσφαιρικού Baraonda Music Hall, η Έλενα Παπαρίζου παρέα με την δισκογραφική της εταιρία Minos EMI αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την παρέα του, απόλαυσαν τον Γιάννη Πάριο, τον οποίο «συντροφεύει» μια μεγάλη ορχήστρα με φυσικό ήχο σε ένα χώρο που διασφαλίζει την αμεσότητα μεταξύ καλλιτέχνη και θεατών.

Γιάννης Πάριος

Ο έρωτας, η συγκίνηση! Η φωνή!

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια της γενιάς Ζωή Παπαδοπούλου, όπου ερμήνευσαν μαζί πολλά ντουέτα, σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Κάθε Παρασκευή –Σάββατο

Το Baraonda Music Hall σας περιμένει… ανανεωμένο με μια πλούσια επιλογή μενού υψηλής ποιότητας. Ο απόλυτος συνδυασμός στο Baraonda music hall – Γιάννης Πάριος μοναδικός προορισμό για εξαιρετικά βράδια.

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778
Ώρα προσέλευσης : 22.00

More Stories
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ως απολαυστική «Μαντάμ Σουσού» στο Θέατρο Παλλάς