Ο STEREO MIKE “δεν ξεχνά” την Αμμόχωστο

Ο Stereo Mike “ξαναχτυπά” και οι φίλοι και θαυμαστές του που τον είδαν να εκπροσωπεί την χώρα μας το 2011 μαζί με το Λούκα Γιώρκα με τη σύνθεση των Γ. Χριστοδουλόπουλου και Ε. Βραχάλη “Watch my dance” και που μας χάρισαν την 7η θέση με 120 βαθμούς στο σύνολο των χωρών, είναι χαρούμενοι μιας που και το νέο του “χτύπημα” αναμένεται ” δυνατό “.

Επιστρέφει με τη συμμετοχή του στο τραγούδι “Αμμόχωστος” χωρίς περιττές αναλύσεις και διευκρινίσεις μπορείτε να φανταστείτε σε τι αναφέρεται .Μια διασκευή που ετοίμασε με τον Στέλιο Χιώτη που αγγίζει όσους την ακούσουν και που αφορά μια πόλη με συρματοπλέγματα. Ένα τραγούδι-μήνυμα με σαφείς αναφορές και προς συγκεκριμένους αποδέκτες.

Τραγουδάω για μια πόλη που ‘χω μέσα στην καρδιά Τραγουδάω για μια κόρη, κόρη στην ακρογιαλιά…

Ο Μιχάλης Έξαρχος όπως είναι το ολοκληρωμένο του όνομα, είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης της χιπ χοπ μουσικής και να θυμίσουμε ότι ήταν ο πρώτος νικητής του MTV EMA Awards στη κατηγορία “Best Greek Act”.

Τα τελευταία χρόνια ζεί και εργάζεται στο Λονδίνο όπου και απέκτησε δύο πτυχία, το Bachelor of Music και Master Τεχνολογίας για την παραγωγή ήχου ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε ως παραγωγός ήχου στο Vault Recording Studios στο Hackney, στο Λονδίνο, όπου συνεργάστηκε με διάφορους Βρετανούς καλλιτέχνες,
Έκανε ταυτόχρονα ερευνητική εργασία για το διδακτορικό στη μουσική και συνέχισε στα δικά του μονοπάτια έως και σήμερα χωρίς φανφάρες και περιττές τυμπανοκρουσίες.

Για όσους τον γνωρίσαμε από κοντά το 2011 μπορούμε να κρίνουμε τον ακέραιο χαρακτήρα του και το πηγαίο ταλέντο του που τον έκανε να ξεχωρίσει.

Συγχαρητήρια Μιχάλη, οι Eurovisionistas δεν ξεχνούν..

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν ! Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  2 × 3 =