Ανανέωση συμβολαίου για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ήμασταν Εκεί! (pics&vid)

Χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Heaven Music υπογράφηκε η ανανέωση του συμβολαίου της Νατάσας Θεοδωρίδου με την δισκογραφική της εταιρία.

Την Νατάσα υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια και αφού έπεσαν οι σχετικές υπογραφές,η Νατάσα παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι αρκετά χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας της με την κορυφαία δισκογραφική εταιρία. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο δίσκος της είναι ήδη έτοιμος και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Μεγάλη Εβδομάδα. Στον δίσκο αυτό την παραγωγή έχει αναλάβει η ίδια και το πιο μαγικό στην δουλειά αυτή , είναι ότι τα τραγούδια της τα υπογράφουν τραγουδιστές όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκινά εμφανίσεις μετά το Πάσχα στο Fantasia με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

https://youtu.be/-0ml0oi16EQ

και φωτογραφίες:

Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you  

Επιμέλεια Ρεπορτάζ :Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Tags:

  • mm

    Greek Social Media - GSM Διαχείριση Επεξεργασία Προβολή των δικό σας social media. Για να είστε πρώτοι και μέσα στα πράγματα του Διαδικτύου . Promotion-AdWords-Facebook Ads-Internet marketing Promoter · Public Relations · Relationships · Social media · Social media marketing · Social media optimisation

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eight − 5 =