Απονομή πολυπλατινένιου δίσκου για το Γιώργο Σαμπάνη. Ήμασταν εκεί!

Περίπου 2,000 άτομα βρέθηκαν χθες το βράδυ στο ACRO Club στο κέντρο της Αθήνας για να τιμήσουν σε ένα μοναδικό πάρτι την πολυπλατινένια πορεία του δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο “Λόγια Που Καίνε“.

Το πάρτι της Cobalt Music ήταν μοναδικό και γεμάτο από λαμπερές παρουσίες όπως αυτές των: Αντώνη Ρέμου, Πάνου Κιάμου, Έλλης Κοκκίνου, Γιώργου Μαζωνάκη, Κωνσταντίνου Φρανττζή, Κώστα Σπυρόπουλου, Μύρωνα Στρατή, Μελίνας Μακρή, Νίκου Βουρλιώτη, Μπάμπη Στόκα κ.α.

Την απονομή έκανε η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, εκ μέρους της ομάδας που δουλεύει με τον Γιώργο Σαμπάνη τα τελευταία 7 χρόνια και μοιράζεται μαζί του τη χαρά, την υπερηφάνια και την αισιοδοξία μιας σπάνιας μουσικής καριέρας! Η κα Αντίππα παρέδωσε στον Γιώργο Σαμπάνη στα καλύτερά του την καθιερωμένη πλακέτα μέσα σε επευφημίες του κοινού που είχε κατακλύσει το ACRO από νωρίς το απόγευμα. Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν επίσης όλοι οι πολύτιμοι συντελεστές του δίσκου (στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, παραγωγός Soumka), καθώς και ο στενός συνεργάτης του καλλιτέχνη Μάριος Παπαδάτος.

Φυσικά την απονομή ακολούθησε κανονικό μουσικό πρόγραμμα με τον αγαπημένο όλων μας, Γιώργο Σαμπάνη να ερμηνεύει επιτυχίες όπως τα: Μόνο Εσύ, Μην Ανησυχείς, Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά, Μπορείς Και Χειρότερα και το ομότιτλο Λόγια Που Καίνε.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Φώτης Κωνσταντόπουλος

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen + eleven =