Η Πάολα στο πιο όμορφο σκηνοθετικά video clip της!

Μέσα σε μια θάλασσα επιτυχιών…η Πάολα συνεχίζει το ταξίδι της πάνω σε ένα καράβι μελωδιών!

Η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, Πάολα και ο συνθέτης των πιο διαχρονικών επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους μαζί με τον Κωνσταντίνο Ρήγο δίνουν εικόνα στο ‘Καράβι’ απο το νέο album “Δε σε φοβάμαι Ουρανέ“!

Ένα βαθιά συναισθηματικό κομμάτι σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το «Καράβι» ταξιδεύει μέσα σε ένα βαθύ ωκεανό με εικόνες και συναισθήματα.

Η νέα της επιτυχία έρχεται μετά από τα κομμάτια επιτυχίες «Θυμός», «Γόρδιος Δεσμός», «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» με τη συμμετοχή του rapper NiVo, «Για Μένα» και «Δεν Πρέπει». Η Πάολα είναι είναι νέα μούσα του Γιώργου Θεοφάνους που με την απαράμιλλη αισθαντικότητα στην ερμηνεία και την αυθεντική λαϊκή χροιά στη φωνή, ολοένα και αποδεικνύει το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει!

Τραγούδια που αγαπήθηκαν με το πρώτο άκουσμα και «άγγιξαν» τις καρδιές των μουσικόφιλων ακροατών, ανέβηκαν στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφωνικών charts και συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές στο You Tube.

Τέλος, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ολοκλήρωσε πρόσφατα και τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ μαζί με το Γιώργο Μαζωνάκη και Στέλιο Ρόκκο. Ένα από τα σχήματα που ξεχώρισε στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης φέτος το χειμώνα.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum

Απολαύστε το!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × 2 =