Γιάννα Τερζή “Σ ευχαριστούμε για το “Ονειρο” Καλή επιτυχία Ελλάδα !

Τρίτη 8 Μαίου 2018. Ωρα Ελλάδας 22:00 η καρδιά όλων των “Eurovisionistas” της χώρας που εδώ και 3 χρόνια “χτυπά” μέσα από τη φιλόξενη παρέα του Mikrofwno.gr θα βρίσκεται στην ΕΡΤ 1 και όλοι μας θα στέλνουμε την θετική μας ενέργεια στο “δικό μας” κορίτσι την Γιάννα Τερζή και όλη την Ελληνική αποστολή του “Ονειρο μου”.

Όλη η ομάδα που κρατά ενεργή αυτή τη στήλη που εσείς αγαπήσατε και ανεβάσατε, θέλει για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσει την φετινή μας εκπρόσωπο στον 63ο διαγωνισμό Ευρωπαικού τραγουδιού,για την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε και κάνει έτσι ώστε η Ελλάδα μας να ξεχωρίσει μεταξύ 43 τραγουδιών.

Για ακόμα μια φορά να τονίσουμε ότι πάγια θέση μας καθώς και όλων όσων πραγματικά αγαπούν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό τραγουδιού, είναι η στήριξη της εκάστοτε Ελληνικής συμμετοχής την οποία “συνοδεύουμε” στο εξωτερικό χωρίς γκρίνιες, ίντριγκες και άλλου είδους..διαπλοκές.

Συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε -χωρίς άλλα συμφέροντα- τις επιλογές της χώρας μας σε αυτό το διαγωνισμό κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε καθώς δεν θελήσαμε ποτέ να “χρυσώσουμε το χάπι’ σε κάποιους ή να προμοτάρουμε συγκεκριμένες καταστάσεις και ονόματα πλαγίως πλην …σαφώς.

Αυτό μας κάνει να διαφέρουμε.Και να είσαστε σίγουροι ,ότι αυτό είναι και που εκτιμούν αυτοί που πρέπει από εμάς έτη πολλά..

Είμαστε υπερήφανοι για κάθε συμμετοχή της Ελλάδας απο το 1974 έως και το 2018 ,όταν αγαπημένα πρόσωπα καρδιοχτύπησαν στη σκηνή της Eurovision,με τα χρώματα της σημαίας μας άλλοτε με θετικά και άλλοτε με όχι τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν πετροβολήσαμε κανέναν και δεν θα το κάνουμε ποτέ.Όλοι μόχθησαν για το καλύτερο,.Και το καλύτερο ήρθε σε όλα αυτά τα χρόνια τη μια -έως τώρα και μοναδική φορά-Το 2005 όταν η Έλενα Παπαρίζου και η ομάδα της χάρισαν στην Ελλάδα την νίκη με το “Μy Number One’.

Είμαστε υπερήφανοι και φέτος καθώς ταξιδέψαμε με ένα τραγούδι “επικό” που κατάφερε και έκανε όλους τους Έλληνες να το αγαπήσουν. Συγχαρητήρια στους συντελεστές του (Τερζή-Καλημέρης-Παπαθανασίου-Σταματίου) σε όλη την Ελληνική αποστολή απο την ΕΡΤ με αρχηγό τον κο Παναγιώτη Τσολιά,την Panik Records που συνόδευσε την Ελλάδα φέτος καθώς και σε όποιον άλλων βοήθησε στο όλο αυτό εγχείρημα.Και πάνω απ όλα στους “γνήσιους” Eurofans ,αυτούς που μαζί με εμάς θα καρδιοχτυπούν κάθε φορά που θα ακούνε απο την τηλεόραση τους το “¨Καλή επιτυχία Ελλάδα”

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος για εμάς η Γιάννα Τερζή είναι ήδη “νικήτρια”

Γιάννα “Σ ευχαριστούμε από καρδιάς”

Απο το Μάκη Χαραλαμπόπουλο και τον Λευτέρη Αλεξόπουλο,πάμε ένα ταξίδι στο παρελθόν με όλες τις Ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision.Τα ηχεία δυνατά και ..φύγαμε.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  10 − 7 =