Για πολλούς που γνωρίζουν μπορεί να είναι ο νικητής που επέστρεψε στη eurovision για να κάνει το double score και να ξαναφέρει το διαγωνισμό στις Βόρειες χώρες.

Όλοι μιλούν για τον νέο “Johnny Logan” που επέστρεψε για να σαρώσει τις ψήφους της Ευρώπης και να κάνει τα γραφεία στοιχημάτων να “τρελλαθούν” και να κάνει την έκπληξη.

Ο νεαρός λευκορώσσος που μάγεψε με το Fairytale του επιστρέφει με ένα μέτριο τραγούδι που όμως μπορεί να του χαρίσει μια ακόμα νίκη. Επικοινωνιακά κερδίζει καθημερινά το στοίχημα και ίσως καταφέρει και προσπεράσει τα φαβορί του Ισραήλ της Γαλλίας της Βουλγαρίας ή άλλα που καθημερινά ανεβοκατεβαίνουν στη σειρά προτίμησης των eurofans.

Στα πλαίσια των “δραστηριοτήτων” του, διασκεύασε συνυποψήφια φετινά τραγούδια του διαγωνισμού και ανάμεσα σε αυτά επέλεξε και την Ελληνική συμμετοχή των Τερζή-Καλημέρη-Παπαθανασίου-Σταματίου απο την Panik Records που φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα μας ως απεσταλμένο τραγούδι της ΕΡΤ.

Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο που χάρισε απλόχερα χαροποιώντας και τους Έλληνες eurofans ο Alexander.

“Τιμή μας ”

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  2 × 1 =