Ποιος σας είπε ότι η Eurovision αφορά αποκλειστικά μια μερίδα του κοινού; Προφανώς δεν έχετε τσεκάρει τι στέλνουν οι χώρες τα τελευταία χρόνια και μη μείνετε μόνο στο τραγουδιστικό κομμάτι, που ίσως τους περισσότερους δεν τους νοιάζει καν και κυρίως τον αντρικό πληθυσμό, αλλά τις αιθέριες υπάρξεις που ανεβαίνουν στη σκηνή και «κλέβουν την παράσταση». Εμείς φέτος είχαμε την Ελένη Φουρέιρα που κατάφερε με τη σέξυ κίνηση της και τη φλογερή παρουσία της να «βάλει φωτιά» στην Ευρώπη, εκπροσωπώντας επάξια την Κύπρο.

Εμείς θα σταθούμε σε μια άλλη, και συγκεκριμένα στην Paula Tumala, η εκρηκτική Πολωνέζα που δηλώνει youtuber, infuencer, παρουσιάστρια, φωτομοντέλο/ μοντέλο fitness και προσφάτως ηθοποιός, έχει κάνει ένα πέρασμα από τη Eurovision το 2013 και μας έμεινε ανεξίτηλη σε μας και στο κοινό αλλά και σε όσους την ακολουθούν στο Instagram όπου «ανεβάζει» φωτογραφίες που «κόβουν την ανάσα» αφήνοντας αμείωτο το ενδιαφέρον των πιστών ακολουθών της!

Συμμετείχε ως χορεύτρια-performer στο κομμάτι “My Slowianie – Slavic Girls” της τραγουδίστριας Cleo και του παραγωγού Donatan. Στο τρίλεπτο του κομματιού, η εντυπωσιακή σεξοβόμβα, φορώντας τη παραδοσιακή στολή της Πολωνίας και με γεμάτες, υπονοούμενα, λάγνες κινήσεις, έφτιαχνε βούτυρο, επί σκηνής στην Κοπενγχάγη. Το κομμάτι θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια, και φαντάζεστε το λόγο, με πάνω από 15εκ. προβολές, εκείνη την περίοδο.

Ένα δείγμα παρακάτω θα σας πείσει:

https://www.instagram.com/p/BhxBs4RhnO0/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bg6tTS8B-4T/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfK49YehECN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfHCn4bBTOJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Be1MOtNh8YN/?utm_source=ig_embed

 

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eighteen − 2 =