Τερζή, Φουρέιρα και άλλοι έγιναν Playmobil στη Eurovision

Ο απόηχος για το “Ονειρο μου” την Ελληνική συμμετοχή της Γιάννας Τερζή στη Eurovision,και το ότι δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της 12ης Μαίου συνεχίζεται και ολημερίς οι κάθε είδους Eurofans, αναλώνονται στη διαδικασία ανταλλαγής μηνυμάτων, ενώ ένας πόλεμος έχει ξεσπάσει σχετικά με την ανάρτηση της καλλιτέχνιδας -σε προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει -μιας φωτογραφίας που εύχεται “καλή επιτυχία” στη γείτονα Βουλγαρία, ενώ μετά από λίγη ώρα η φωτογραφία αυτή κατέβηκε.Σενάρια επί σεναρίων και …η χαρά του eurofan που δεν έχει με τί άλλο να ασχοληθεί -λες και αλήθεια έχει λύσει όλα τα άλλα προβλήματα του-.

Να θυμίσουμε εδώ για όσους έχουν κοντή μνήμη πως ο διαγωνισμός αυτός ,δε φημίζεται για την αντικειμενικότητα του και για το πάντα “καθαρό” αποτέλεσμα του όσον αφορά τις χώρες που αποκλείστηκαν αυτές που προκρίθηκαν ακόμα και για αυτές που ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί.

Είναι γνωστό σε όλους ότι στη πάροδο των ετών έχουν συμβεί παρόμοιες περιπτώσεις που ένα τραγούδι το οποίο πραγματικά άρεσε, τελικώς δεν κατάφερε να διακριθεί από παράγοντες που δεν ήταν πάντα δικής του υπαιτιότητας.

Αντίθετα τραγούδια που κανείς δεν περίμενε να βρεθούν τόσο ψηλά, κατάφεραν και ξεχώρισαν ακόμα και κέρδισαν τον Ευρωπαικό διαγωνισμό. Οι λόγοι προφανείς και για όσους γνωρίζουν το πως λειτουργεί παγκοσμίως η μουσική βιομηχανία όλα αυτά φαντάζουν απολύτως φυσιολογικά.

Οι ευθύνες και για τις δύο περιπτώσεις μπορούν να καταλογισθούν σε πολλές πλευρές αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ποτέ αυτό δεν συμβαίνει ή και να συμβεί κανείς δεν θα το θυμάται την επόμενη χρονιά.

Το σίγουρο είναι ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού, καλά κρατεί αλλά και κατά γενική ομολογία χρειάζεται μια τονωτική ένεση για να μπορέσει να σταθεί στο ύψος του ,εάν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει να ενδιαφέρει πολλούς.

Αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης και τα αποτελέσματα θα φανούν πιο γρήγορα από όσο πολλοί πιστεύουν.

Ας το αναλογισθούν οι υπεύθυνοι εντός και εκτός και ας κάνουν μια “επανεκκίνηση”.

Πριν σας “αποχαιρετίσουμε” από Λισαβόνα,για τη φετινή χρονιά, να σας παρουσιάσουμε και κάτι που αλλού δεν είδατε και οι Eurovisionistas “ανακάλυψαν”.

Τα Playmobil τα γνωστά παιχνίδια Γερμανικής προέλευσης επέλεξαν και φέτος να ασχοληθούν με το μεγαλύτερο μουσικό Ευρωπαικό γεγονός του πλανήτη. Tην Eurovision.

Εκεί συναντάμε τη Γιάννα Τερζή απο την Ελλάδα μας,αλλά και την Ελένη Φουρέιρα για την Κύπρο ,τη Netta από το Ισραήλ αλλά και όλους τους φετινούς εκπροσώπους που μεταμορφώθηκαν σε φιγούρες για τους μικρούς τους φίλους.

Για το Σάββατο 12 Μαιου ας νικήσει ο καλύτερος (καλή επιτυχία Κύπρος) και ραντεβού το 2019.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ:

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  5 × 5 =