Προτιμήσεις συναίνεσης

Προτιμήσεις Εξαίρεσης

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων που μας βοηθούν να αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας και να παρέχουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που είναι σχετικές με εσάς. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies επιλέγοντας "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου". Αφού εξαιρεθείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την επιλογή, αναιρώντας την επιλογή "Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα" και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση Προτιμήσεών μου".

Μην Πουλάτε ή Μοιράζεστε τα Προσωπικά μου Δεδομένα

Οι ρυθμίσεις εξαίρεσής σας για αυτόν τον ιστότοπο έχουν γίνει σεβαστές καθώς εντοπίστηκε σήμα Παγκόσμιου Ελέγχου Απορρήτου από τον περιηγητή σας και, συνεπώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση.

No Result
View All Result
  • Login
Advertisement Banner
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
    • Κόσμος
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • Νέα τραγούδια
      • Ελληνικές κυκλοφορίες
      • Ξένες κυκλοφορίες
      • Official lyric videos
      • Remixes
      • Ost
      • Ορχηστρική μουσική
      • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
      • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
      • Τηλεοπτικά soundtracks
    • Video clip
      • Ελληνικά video clip
      • Ξένα video clip
    • Ατζέντα
      • Θεατρικές παραστάσεις
      • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
      • Χορός
      • Παρουσιάσεις βιβλίων
      • Εκθέσεις – Μουσεία
      • Τέχνες & εικαστικά
      • Μουσικές σκηνές
      • Φεστιβάλ
      • Συναυλίες
      • Νυχτερινά κέντρα
      • Clubs
      • Parties
      • Χορηγός επικοινωνίας
    • Θέατρο
      • Θεατρικά νέα
      • Κριτικές θεάτρου
    • Βιβλίο
      • Κριτικές βιβλίων
      • Προτάσεις βιβλίων
    • Media
      • Δηλώσεις
      • Ελληνικές σειρές
    • Σινεφίλ
      • Κινηματογραφικά νέα
      • Κινηματογραφικές κριτικές
      • Ταινίες προσεχώς!
    • Αφιερώματα
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
No Result
View All Result

Το Westworld ανανεώθηκε επίσημα και για 3η σαιζόν

Απολαύστε το νέο summer hit των Claydee, Nikki Lee και Alex Lupa "Donde Estas"

THE PLAYERS: «Αν αυτό που κάνεις σε γεμίζει, δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης.»

Μάι 7, 2018
in Πολιτισμός
Reading Time: 2 mins read
Μοιράσου το στο FacebookΜοιράσου το στο Twitter

Δείτε και αυτό

Οι The Players θα ανοίξουν την πρώτη μεγάλη συναυλία των Marcus & Martinus στην Αθήνα

Οι The Players θα ανοίξουν την πρώτη μεγάλη συναυλία των Marcus & Martinus στην Αθήνα

Απρ 17, 2019
Οι ανανεωμένοι The Players μας βγάζουν από την “Αναμονή” με το νέο τους single!

Οι ανανεωμένοι The Players μας βγάζουν από την “Αναμονή” με το νέο τους single!

Απρ 16, 2019
Οι The Players σε καλούν σε ανοιχτή audition! Δες το μήνυμα τους!

Οι The Players σε καλούν σε ανοιχτή audition! Δες το μήνυμα τους!

Δεκ 10, 2018
Κάντε share!
         
      

Γιώργος Βιδάλης, Κωνσταντίνος Γρηγορίου, Παναγιώτης Χατζήπαπας! Αυτά είναι τα τρία νεαρά μέλη των The Players που επιλέχθηκαν από την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings, μέσα από χιλιάδες συμμετοχές, για να συμμετάσχουν στο project Back2Bands της Amita Motion. Οι The Players κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή, με κορύφωση την εμφάνισή τους στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017, όπου και ανακηρύχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του μουσικού project Back2Bands της Amita Motion. Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι The Players εντάχθηκαν επίσημα στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI/UNIVERSAL ξεκινώντας, έτσι, το δικό τους μουσικό ταξίδι!

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ασχοληθείτε με την μουσική; (Μιχαέλα Κοσκινά)

Γιώργος: Αυτό που με ώθησε να ασχοληθώ με τη μουσική είναι η αγάπη μου και το πάθος που έχω για εκείνη. Θυμάμαι τον εαυτό που από πολύ μικρή ηλικία να τραγουδάει και να ασχολείται με οτιδήποτε είχε σχέση με τη μουσική.

Κωνσταντίνος: Από μικρός η ζωή μου ήταν γεμάτη μουσική. Ο ελεύθερος μου χρόνος, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου όλα συνδέονταν μαζί της. Θυμάμαι πάντα τον πατέρα μου να μου βάζει να ακούσω αγαπημένους του καλλιτέχνες σε πικαπ και να μου εξηγεί πώς λειτουργεί, να με αφήνει να διαλέγω τι θα ακούσουμε και τότε πραγματικά ένιωθα τόσο γεμάτος, τόσο χαρούμενος!

Παναγιώτης: Η αγάπη μου για αυτή. Από μικρός κατάλαβα ότι η μουσική ήταν αυτό που ήθελα να κάνω για την υπόλοιπη ζωή μου. Θυμάμαι ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να κάνω κάτι χωρίς να με ωθήσουν οι γονείς μου αλλά εγώ να τους το ζητάω κάθε μέρα!

Ποια είναι η αντίδραση σας όταν βλέπετε ή ακούτε αρνητικά σχόλια; (Ελευθερία Κάπα)

Γ. Το να δέχεσαι αρνητικά σχόλια δεν είναι απαραίτητα κακό. Μαθαίνεις από αυτά και γίνεσαι καλύτερος. Σίγουρα δεν γίνεται η μουσική σου να αρέσει σε όλον τον κόσμο. Οπότε όλα τα σχόλια είναι αποδεκτά.

K. Κάθε κριτική είναι απαραίτητη και απόλυτα δεκτή. Είναι λογικό να μην αρέσει σε όλο τον κόσμο η δουλειά σου και απόλυτα φυσιολογικό. Κάθε αρνητικό σχόλιο εγώ προσωπικά το αντιμετωπίζω σαν ένα λόγο για να να δουλέψω ακόμα περισσότερο και μου δίνει κίνητρο με αποτέλεσμα συνεχώς να εξελίσσομαι και να νιώθω ότι μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερος από αυτό που ήμουν χθες!

Π. Τα αρνητικά σχόλια υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν θα πω ότι τα αγνοώ ή δεν με αγγίζουν ή κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα, εγώ προσωπικά διαβάζω όλα τα σχόλια και μέσα από αρνητικές κριτικές προσπαθώ να βελτιώνομαι!

Τι συμβουλή θα δίνατε στους ανθρώπους που έχουν στόχους και όνειρα; Είναι εύκολο να πραγματοποιήσει κανείς τα όνειρά του; (Μελίνα Παπαδοπούλου)

Γ. Για όποιον θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του, το παν είναι να αγαπάει αυτό που κάνει και να μην το βάζει κάτω. Να προσπαθεί καθημερινά και να πιστεύει στον εαυτό του. Αν το κάνεις αυτό μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

K. Η συμβουλή που θα τους έδινα είναι να πιστέψουν στον εαυτό τους. Πραγματικά όλα από εκεί ξεκινάνε. It’s gonna be one day or day one είναι μια από τις αγαπημένες μου εκφράσεις. Όλα ξεκινάνε με την πίστη στις δυνατότητες σου και ασφαλώς με δουλειά! Όλα είναι δυνατά αν αυτό που θες το παλεύεις με όλες σου τις δυνάμεις, το πιστέψεις και γίνει στόχος σου.

Π: Αν πιστεύεις στον εαυτό σου πολύ μπορείς να κάνεις τα πάντα. Εγώ θα πω πως τίποτα δεν είναι αδύνατο. Κυνήγα το όνειρό σου μέχρι το τέλος και θα ανταμειφθείς για αυτό!

Μετά τις υποχρεώσεις πώς αποφορτίζεται ο καθένας σας; (Ελένη Σακκοράφα)

Γ. Μετά από κάποια ‘δύσκολη’ μέρα δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκούραστο και χαλαρωτικό από μια βόλτα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

K. Ακούω μουσική ακόμα και όταν φεύγω από το στούντιο ή από κάποια υποχρέωση με την μπάντα. Με χαλαρώνει να βάλω τα ακουστικά μου και να ακούσω μουσική. Επίσης, πηγαίνω βόλτες με φίλους να μιλήσουμε, να τους τα πω, να ακούσω τα δικά τους και να ξεχάστω. Παράλληλα κάτι που με αποφορτίζει παρά πολύ είναι η γυμναστική και ο αθλητισμός.

Π. Εγώ προσωπικά κοιμάμαι. Μου αρέσει ο ύπνος και πιστεύω πως είναι η καλύτερη αποφόρτιση.

 

Πιστεύετε πως ένα συγκρότημα έχει ημερομηνία λήξης και γιατί; (Μπέτυ Α.)

Γ. Πιστεύουμε πως όταν υπάρχει χημεία και καλή επικοινωνία μεταξύ των μελών ενός συγκροτήματος, δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης. Έτσι, λοιπόν, και στη δικιά μας περίπτωση, είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να είμαστε δεμένοι και να συνεχίσουμε όλοι μαζί κάνοντας αυτό που αγαπάμε.

K. Δεν πιστεύω πως αυτό είναι απαραίτητο. Όσο υπάρχει καλή θέληση και κοινοί στόχοι τόσο το συγκρότημα μπορεί να υπάρχει και να συνεχίζει.

Π: Όχι απαραίτητα. Αν αυτό που κάνεις σε γεμίζει, δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης. Έτσι και σε ένα συγκρότημα!

 

Αν σας γινόταν μια επαγγελματική πρόσκληση από το εξωτερικό θα την δεχόσασταν; (Ευαγγελία Μουστερή)

Γ. Σίγουρα μια πρόταση από το εξωτερικό θα ήταν κάτι ενδιαφέρον για εμάς και καλοδεχούμενη. Παρ’ όλα αυτά για να πραγματοποιήσουμε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό θα έπρεπε να μην έχουμε αφήσει κάποια υποχρέωση στη μέση στην Ελλάδα.

K. Ναι, γιατί όχι! Θεωρώ πως είναι πολύ όμορφο να δείχνεις την δουλειά σου σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείς και να μαζεύεις εμπειρίες.

Π. Πολύ καλή ερώτηση. Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν είναι και τόσο εύκολο να φύγεις από την χώρα σου γιατί πολλά πράγματα σε κρατάνε εδώ. Με τις κατάλληλες συνθήκες, θα λάμβανα υπόψιν οποιαδήποτε πρόταση.

Αν μια φαν αντιμετώπιζε bullying και ζητούσε τη βοήθεια σας για να τη συμβουλεύσετε, θα το κάνατε ναι ή όχι; (Μαργαρίτα Στέριο)

Γ. Θα προσπαθούσαμε με κάθε τρόπο να την βοηθήσουμε και να είμαστε δίπλα της. Πιστεύουμε, επίσης, ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να απευθυνθεί στον οργανισμό Live Without Bullying για να τη βοηθήσουν και να τη στηρίξουν καθώς εκείνοι είναι ειδικοί στο θέμα του bullying.

K. Ως πρεσβευτές του Live Without Bullying μάθαμε πολλά πράγματα σχετικά με τον εκφοβισμό. Σίγουρα, θα είμαστε εκεί να την εμψυχώσουμε με ένα μήνυμα, μια αγκαλιά, με ότ,ι περνάει από το χέρι μας εκείνη τη στιγμή προκειμένου να την κάνουμε να αισθανθεί όμορφα και να χαμογελάσει. Επίσης, θα της προτείναμε να μιλήσει με έναν ειδικό ανώνυμα και δωρεάν στην πλατφόρμα του Live Without Bullying, που μπορεί να τον εμπιστευθεί και ξέρει ακριβώς πώς να την βοηθήσει.

Π: Εγώ το έχω κάνει και πιστεύω πως βοηθάει. Εννοείται πως θα το ξαναέκανα γιατί είναι πολύ ωραίο να βοηθάς τους ανθρώπους!

Εάν ξυπνούσατε αύριο και είχατε μια ικανότητα ή ιδιότητα, ποια θα ήταν αυτή; (Αθανασία Καγκαράκη)

Γ. Αν ξυπνούσα αύριο το πρωί και είχα μια ικανότητα θα ήθελα να μπορώ να βοηθάω κάθε άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μόνοι τους και χρειάζονται έναν άνθρωπο δίπλα τους.

K. Χμμ μου αρέσουν πολύ αυτές οι ερωτήσεις. Λοιπόν..θα ήθελα να είχα την δύναμη να πραγματοποιώ ευχές, κάτι σαν Τζίνι! Χαχα!

Π: Να ήμουν αόρατος εννοείται!

Βγήκατε μετά από ένα πετυχημένο boyband τους “Boys and Noise” και πολλοί σας συγκρίνουν με αυτούς, εσείς τι έχετε να πείτε πάνω σ’ αυτό; (Ευαγγελία Μουστερή)

Γ. Σίγουρα οι Boys and Noise ήταν ένα καινούριο, νεανικό και πετυχημένο boyband στη χώρα μας. Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε πως και εμείς είμαστε κάτι φρέσκο και έχουμε λίγο πιο διαφορετικό ύφος.

Κ. Θεωρώ ότι είμαστε διαφορετικοί σε αρκετά πράγματα, αν όχι σε όλα! Έχουμε διαφορετικό γούστο στη μουσική και σίγουρα διαφορετικές προσωπικότητες. Σίγουρα, ήταν ένα πολύ επιτυχημένο συγκρότημα και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Παρ’όλα αυτά δεν μένουμε σε καμία σύγκριση, είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να το κάνουμε μέσα απ’ την καρδιά μας όσο πιο καλά μπορούμε

Π. Οι Boys and Noise ήταν ένα πολύ καλό boyband αλλά και ως στυλ και ως είδος μουσικής είμαστε πολύ διαφορετικοί. Προσπαθούμε να έχουμε το δικό μας μοναδικό στυλ το οποίο θα μας καθιερώσει στην αγορά.

Ποιες είναι οι προσδοκίες και τα όνειρα σας για το μέλλον; Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο για τον καθένα ξεχωριστά; (Κλέιντα Κάπα)

Γ. Ευχόμαστε ο κόσμος να συνεχίσει να είναι δίπλα μας σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Ελπίζουμε να μας αγκαλιάσει και να αγαπήσει με το ίδιο πάθος τα επόμενα τραγούδια μας που έρχονται με την στήριξη της εταιρείας μας Minos Emi.

Κ. Έχουμε μεγάλους στόχους για τους The Players και θα παλέψουμε για να τους κατακτήσουμε. Θέλουμε να αγγίξουμε με τα τραγούδια μας και άλλο κόσμο και να τραγουδήσουμε και σε αλλά μέρη σε όλη την Ελλάδα. Εμένα προσωπικά τα όνειρα μου είναι όλα γύρω από τη μουσική και το τραγούδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς αυτά και στο μέλλον γιατί είναι κομμάτι μου και θέλω να συνεχίσω να τραγουδάω όσο μπορώ γιατί αυτό μου δίνει ζωή.

Π. Το όνειρο μου προς το παρόν είναι να περάσω στη σχολή που θέλω και να πάμε καλά με τα παιδιά μουσικά και όλα θα είναι τέλεια!

Τι σχέδια έχετε για το μέλλον; (Μαρία Ρενιέρη)

Γ. Πολύ σύντομα έρχεται το νέο μας τραγούδι, το οποίο το αγαπήσαμε από το πρώτο άκουσμα. Έρχονται πολλά καινούρια πράγματα και όμορφα lives. Ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι για να παρουσιάσουμε την καινούρια μας δουλειά.

K. Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα από τους The Players στο μέλλον, να είστε σίγουροι. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στούντιο και ετοιμάζουμε το καλοκαιρινό μας single καθώς και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Π: Να είστε σίγουροι πως έρχονται πολλά ωραία πράγματα!

Ποια είναι η ευχή που θέλετε να δώσετε στο κοινό που σας ακολουθεί; (Μαρία Τζαμτζή)

Γ. Ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίζει, όπως τώρα. Να συνεχίσει να μας δείχνει την αγάπη του και εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

K. Εύχομαι πραγματικά στο κοινό μας να κάνει κάθε όνειρό του πραγματικότητα, όπως βοήθησε και εμένα να το πραγματοποιήσω όταν μας ανέδειξαν νικητές στο διαγωνισμό back2bands, και θα είμαι ευγνώμων μια ζωή, τους ευχαριστώ από την καρδιά μου και ελπίζω τα τραγούδια μας να τους δίνουν δύναμη και χαρά ώστε να τους βοηθάω με αυτόν τον τρόπο

Π: Να χαμογελάτε πάντα και να είστε ο εαυτός σας!


 

Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/ThePlayersOfficialPage/

Instagram: https://www.instagram.com/theplayers_official/


Κάντε share!
         
      
Tags: The Players
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous Post

Το Westworld ανανεώθηκε επίσημα και για 3η σαιζόν

Next Post

Απολαύστε το νέο summer hit των Claydee, Nikki Lee και Alex Lupa “Donde Estas”

MikrofwnoTEAM

MikrofwnoTEAM

Related Posts

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Μάι 9, 2025
Ο Σαββόπουλος νιώθει δεκαεξάρης και πάει Rockwave

Ο Σαββόπουλος νιώθει δεκαεξάρης και πάει Rockwave

Μάι 9, 2025

“MAIS”: Ο SIDARTA επιστρέφει με νέο άλμπουμ – ερωτικό, καλοκαιρινό και πιο χορευτικός από ποτέ

Μάι 9, 2025

«Κρύβεις τι νιώθεις»: Αυτή είναι η νέα επιτυχία της Johanna

Μάι 9, 2025
Next Post
Απολαύστε το νέο summer hit των Claydee, Nikki Lee και Alex Lupa “Donde Estas”

Απολαύστε το νέο summer hit των Claydee, Nikki Lee και Alex Lupa "Donde Estas"

No Result
View All Result

Popular.

  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Majovoli στον Σταυρό του Νότου

    346 shares
    Share 138 Tweet 87
  • «Να Με Λες Μαμά» : Το συγκλονιστικό trailer της νέας κοινωνικής δραματικής σειράς του Alpha!

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Eurovision 2025: Η Klavdia καθήλωσε με την «Αστερομάτα» στη δεύτερη πρόβα – Το φόρεμα που… ζωντανεύει με τα φώτα (vid&pics)

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Θα γίνει μαμά

    330 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Οι Arcade μιλούν αποκλειστικά στο MIKROFWNO.GR για τη Eurovision

    1373 shares
    Share 608 Tweet 319
  • «Επιτέλους»: Η Καίτη Γαρμπή και έξι δυναμικές γυναίκες τραγουδούν για όσα (δεν) λέγονται

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τα Σκυλιά» του Ανέστη Αζά στο Θέατρο Κιβωτός

    476 shares
    Share 190 Tweet 119
  • Η Φιόνα Τζαβάρα μας μιλά και στέλνει ευχές στη Μαρίνα Σάττι

    534 shares
    Share 245 Tweet 120
  • Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: Η εξομολόγηση για την προληπτική μαστεκτομή και το μήνυμα ζωής προς όλες τις γυναίκες

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • «Η κουζίνα» του Άρνολντ Γουέσκερ ανεβαίνει στο Θέατρο Κιβωτός από τον Γιώργο Κουτλή

    327 shares
    Share 131 Tweet 82

Τελευταίες αναρτήσεις

«Πάμε Δανάη»: Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το Mega μετά από 5 χρόνια στον αέρα – Η συγκινητική της ανάρτηση

«Πάμε Δανάη»: Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το Mega μετά από 5 χρόνια στον αέρα – Η συγκινητική της ανάρτηση

Μάι 9, 2025
Κανέλα: Το «φυσικό» θαύμα που μπορεί να γίνει επικίνδυνο – Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη

Κανέλα: Το «φυσικό» θαύμα που μπορεί να γίνει επικίνδυνο – Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη

Μάι 9, 2025
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»

Μάι 9, 2025

Categories

Επιλογή κατηγορίας
    Facebook Twitter Youtube Instagram

    Τελευταίες αναρτήσεις

    • «Πάμε Δανάη»: Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το Mega μετά από 5 χρόνια στον αέρα – Η συγκινητική της ανάρτηση
    • Κανέλα: Το «φυσικό» θαύμα που μπορεί να γίνει επικίνδυνο – Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη
    • Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ship for World Youth 2026»
    • Καύσωνας πριν το καλοκαίρι: Έλιωσε η Κρήτη στους 36°C – “Χτύπησε κόκκινο” ο υδράργυρος!
    • Σοκ στο διάστημα: Ο Webb ανακάλυψε κοσμικές “οικογένειες” που ζούσαν πριν υπάρξει η Γη!

    Kατηγορίες

    Επιλογή κατηγορίας

      Tags

      ANT1 Christmas Theater Demy Eurovision Lady Gaga Mega Netflix Novasports Stan Survivor Άγριες Μέλισσες Άννα Βίσση Έλενα Παπαρίζου ΑΝΤ1 Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS Αντώνης Ρέμος Γιάννης Κότσιρας Γιάννης Πλούταρχος Γιώργος Θεοφάνους Γιώργος Μαζωνάκης Γιώργος Νταλάρας Γιώργος Σαμπάνης Δέσποινα Βανδή ΕΡΤ Εθνική Λυρική Σκηνή Ελένη Φουρέιρα Ελεωνόρα Ζουγανέλη Η Γη της Ελιάς Ηρώδειο Θέατρο Παλλάς Θέμης Καραμουρατίδης Θεσσαλονίκη Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Αργυρός Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Μελίνα Ασλανίδου Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσσα Μποφίλιου Ολυμπιακός Πέτρος Ιακωβίδης Παναθηναϊκος Σάκης Ρουβάς Σασμός Τάμτα Ωδείο Ηρώδου Αττικού

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

      Welcome Back!

      Login to your account below

      Forgotten Password?

      Retrieve your password

      Please enter your username or email address to reset your password.

      Log In
      No Result
      View All Result
      • ΑΡΧΙΚΗ
      • ΝΕΑ
        • Κόσμος
      • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
        • Νέα τραγούδια
          • Ελληνικές κυκλοφορίες
          • Ξένες κυκλοφορίες
          • Official lyric videos
          • Remixes
          • Ost
          • Ορχηστρική μουσική
          • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια
          • Τραγούδια θεατρικών παραστάσεων
          • Τηλεοπτικά soundtracks
        • Video clip
          • Ελληνικά video clip
          • Ξένα video clip
        • Ατζέντα
          • Θεατρικές παραστάσεις
          • Μουσικοθεατρικές παραστάσεις
          • Χορός
          • Παρουσιάσεις βιβλίων
          • Εκθέσεις – Μουσεία
          • Τέχνες & εικαστικά
          • Μουσικές σκηνές
          • Φεστιβάλ
          • Συναυλίες
          • Νυχτερινά κέντρα
          • Clubs
          • Parties
          • Χορηγός επικοινωνίας
        • Θέατρο
          • Θεατρικά νέα
          • Κριτικές θεάτρου
        • Βιβλίο
          • Κριτικές βιβλίων
          • Προτάσεις βιβλίων
        • Media
          • Δηλώσεις
          • Ελληνικές σειρές
        • Σινεφίλ
          • Κινηματογραφικά νέα
          • Κινηματογραφικές κριτικές
          • Ταινίες προσεχώς!
        • Αφιερώματα
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
      • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
      • ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

      © 2017 - 2023 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.