Οι KINGS, το’χουν κάνει θεσμό κάθε χρόνο τέτοια εποχή να μοιράζονται με το κοινό, την πιο καλοκαιρινή πρόταση τους! Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχίες με αναρίθμητα views εκπλήσσοντας μας κάθε φορά. Δυο μήνες μετά από την δισκογραφική σύμπραξη τους με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο “Σε Περίμενα”, επιστρέφουν με κάτι διαφορετικό!

Φέτος, γυρνάνε τον χρόνο πίσω, διασκευάζοντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σαρμπελ «Σοκολάτα», δίνοντας μας μια νέα συναρπαστική γεύση που ήδη μας έχει τρελάνει!

Στη νέα τους μουσική πρόταση, προστίθεται μια δική τους ανακάλυψη, η ανερχόμενη Εμμανουέλα, η οποία με τη σειρά της απογειώνει το κομμάτι. Η μουσική του “Chocolata” ανήκει στον Μάριο Ψιμόπουλο και οι στίχοι στην Εύη Δρούτσα και στον Γιάννη Ρουσσουνέλο.

Την παραγωγή και ενορχήστρωση επιμελήθηκαν οι Πάρης Κάλπος και Teo Tzimas.

Στο εντυπωσιακό video clip σε σκηνοθεσία του ευρηματικού Βαγγέλη Τσαουσόπουλου που κυκλοφόρησε εδώ και λίγα 24ωρα, βλέπουμε ένα σκηνικό που θυμίζει παλάτι της Αρχαίας Αιγύπτου με τις δυο sexy πρωταγωνίστριες σε ρόλο πρίγκίπισσας, πλαισιωμένες από τους υπηρέτες τους και δηλητηριώδη φίδια…

Κυκλοφορεί από την EPIC MUSIC και την MINOS EMI

Απολαύστε το!

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

3 × 5 =

Ads