Η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Serhat ενώ έχουν ένα κοινό σημείο, την συμμετοχή τους στη Eurovision!

O διάσημος Τούρκος καλλιτέχνης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2004 μέσω του τραγουδιού “Total Disguise” με την Γαλλίδα τραγουδίστρια Viktor Lazlo, το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας.

Το 2016, εκπροσώπησε το Σαν Μαρίνο στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision στην Στοκχόλμη με το τραγούδι “I Didn’t Know” σε μουσική του Olcayto Ahmet Tuğsuz και σε στίχους του δικού μας Νεκτάριου Τυράκη, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Η δική μας Έλενα Παπαρίζου κυκλοφόρησε πρόσφατα την αγγλική version, της μεγάλης επιτυχίας της «Έτσι κι Έτσι» μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο» που κυκλοφορεί από την MINOS EMI. Παράλληλα, η τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία της «Ουράνιο Τόξο Live» σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Ο Serhat διασκευάζει την κλασσική επιτυχία του “Total Disguise” μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, δίνοντας μια πιο σύγχρονη πινελιά στο κομμάτι με latin επιρροές, ενώ η χημεία τους είναι αυταπόδεικτη.

Το single είναι ήδη διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Planetworks.

Ακούστε το!

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twelve − five =

Ads