Φωτεινή Δάρρα | Μάγεψε το Κηποθέατρο Παπάγου με την υπέροχη συναυλία της !

Μια μοναδική συναυλία έδωσε η Φωτεινή Δάρρα το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, που όπως είπε και η ίδια, ήθελε πολύ να πραγματοποιήσει γιατί λατρεύει πολύ το αγαπημένο της Θέατρο Παπάγου και το κοινό του.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια χάρισε μια συναυλία με τίτλο “La voce”, με τα ομορφότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη Τζένη Βάνου μέχρι την Εντίθ Πιάφ και τις «Μάγισσες της Σμύρνης», μια συναυλία ειδικά αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που τίμησαν με την παρουσία τους την Φωτεινή Δάρρα.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο Κηποθέατρο, απόλαυσαν μια ξεχωριστή Φωτεινή Δάρρα μαζί με την εξαιρετική 7μελή ορχήστρα της κορυφαίων μουσικών, ένα μοναδικό καλοκαιρινό μουσικό ταξείδι με το στίγμα της ποιότητας και του πάθους που έχουν οι ζωντανές εμφανίσεις της.

Ο μαέστρος της Γιώργος Παπαχριστούδης υπογράφει την ενορχήστρωση στα τραγούδια που σφράγισε με την ερμηνεία της όπως: «Μάγισσες της Σμύρνης», «τρέχει το νερό», «ΣΆ αγαπώ»,«Φεύγα», αλλά και το κλασικό «Αγόρι μου», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Θα κλείσω τα μάτια», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Αγάπη που ‘γινες», «Spente le stele», «Cancao do  mar», «Rien de rien» να δίνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της συναυλίας.

Επόμενοι σταθμοί της καλοκαιρινής της περιοδείας που θα συζητηθεί: Κύθνος, Κρήτη, Θέρμος, Σίφνος, Τήνος.

Δείτε φωτογραφίες από την συναυλία:

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Κοντζεδάκης

Φωτογραφικό υλικό: Γιώργος Κοντζεδάκης

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × 1 =