Νέα AR παιχνίδια πρόσθεσε το Facebook στην εφαρμογή του Messenger

Η πιο πρόσφατη λειτουργία Messenger του Facebook επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας με έως και έξι φίλους. Στη νέα έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμα ήδη δύο παιχνίδια τα “Don’t Smile” όπου θα πρέπει να κρατηθείτε και να μην γελάσετε πρώτοι, και το “Asteroids Attack”, όπου πιλοτάρετε ένα διαστημόπλοιο.

Για να παίξετε τα AR παιχνίδια του Messenger, ανοίξτε ένα chat, πατήστε το κουμπί της κάμερας πάνω δεξιά, έπειτα βρείτε το κουμπί του αστεριού και διαλέξτε ένα από τα διαθέσιμα παιχνίδια. Την ώρα που ξεκινάει η βιντεοκλήση, ο συνομιλητής/ες σας θα λάβει μια ειδοποίηση ότι το παιχνίδι ξεκινά.

Το Snapchat πειραματίζεται επίσης με παιχνίδια AR που εμφανίζονται πάνω από τα πρόσωπα των χρηστών. Η εταιρεία ξεκίνησε την έκδοση της, που ονομάζεται Snappables, τον Απρίλιο και αναμένεται να στείλει μεγαλύτερη ώθηση στο χώρο των παιχνιδιών. Εν τω μεταξύ, το Facebook συζητάτε να προσθέσει τα παιχνίδια που έχει ήδη διαθέσιμα στην εφαρμογή του Messenger και σε άλλες πλατφόρμες του όπως το Instagram.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

three + 13 =