Ας γνωρίσουμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη (Τόνυ Νίβεν) του «Tατουάζ»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Τόνυ Νίβεν) είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών ”Γιώργος Θεοδοσιάδης”. Είναι 32 ετών και η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2015 στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στη κωμική σειρά ”Μάλιστα Σέφ”. Το 2016 συμμετείχε και στην τηλεοπτική παραγωγή του ΑΝΤ1 Κύπρου, «Δίδυμα Φεγγάρια» σε σενάριο Βάνας Δημητρίου.

Λίγο καιρό μετά, τον είδαμε για δύο επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά ”10η Εντολή”. Στα θεατρικά δρώμενα, πρωτοεμφανίστηκε στην παράσταση ”Όλα για τη μητέρα μου” βασισμένο στο έργο του Pedro Almodovar.

Στη συνέχεια, συμμετείχε στο αφιέρωμα για τα ”20 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη” με την Έλεονώρα Ζουγανέλη. Πριν τέσσερα χρόνια συμμετείχε στο Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πιαφ» της Παμ Γκεμς, ενώ το 2015 στο «Dogville», στο θεατρο Ακροπόλ.

Την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική την πήρε τρεις μήνες πριν τελειώσει την στρατιωτική του θητεία. Πριν εργαζόταν ως μπάρμαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του όταν ήταν φαντάρος διάβαζε πολλά βιβλία και φανταζόταν πως οι ήρωες μπορούν να ζωντανεύουν στο σανίδι ή στο φιλμ. Οι γονείς του, αν και δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο των παρότρυναν και ήταν δίπλα του σε όλα.

Είναι φανατικός των social media και ειδικά με το instagram, μοιράζεται την καθημερινότητά και την δουλειά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Και φέτος, θα τον παρακολουθούμε στην τηλεοπτική σειρά, «Tατουάζ» στον Alpha στον ρόλο του Τόνυ Νίβεν.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × 4 =