Κι ενώ οι συζητήσεις ήδη ξεκίνησαν σχετικά με την εκπροσώπηση της χώρας μας στην διοργάνωση του Πανευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ, η Γιάννα Τερζή που επάξια ήταν η εκπρόσωπος της Ελλάδας τον προηγούμενο Μάιο στη Πορτογαλία, περιμένει τους φίλους της στα “Βόρεια”.

Πιο λαμπερή από ποτέ και γεμάτες τις βαλίτσες της απο εμπειρίες του Ευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού που προσπάθησε για τα καλύτερα με το “Ονειρό μου” θα εμφανιστεί σε μια και μοναδική εμφάνιση στις 19 του Οκτώβρη στη συμπρωτεύουσα.

Στο club Enola στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έτοιμη για να διασκεδάσει τους φίλους και θαυμαστές της με όλες τις επιτυχίες της.Και η νύχτα θα πάρει φωτιά.

Έτσι όπως ξέρουν καλά τα “καρντάσια”

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  two × 3 =