Η Φωτεινή Σαββατιανού επιστρέφει !

Η τραγουδίστρια που το 1990 συνόδευσε τον Χρήστο Κάλλοου στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision με το “Χωρίς σκοπό”,στην πορεία των ετών προτίμησε να μην αρκεστεί σε εύκολα σουξέ της μιας χρήσης ή στις συνεργασίες που απλά θα γινόντουσαν για να..γίνουν, αλλά επέλεξε ένα ποιοτικότερο δρόμο στις συνεργασίες αλλά και τις εμφανίσεις της που πολλοί θα ζήλευαν. Μετά από αρκετό καιρό επανέρχεται με νέα τραγούδια.

Πολλά “φεγγάρια” δρόμος, μουσικά φεγγάρια & φτάσαμε ως εδώ”  ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού προφίλ που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Μία παρέα μεσάνυχτα” Με συνεργάτη τον Φίλιππο Περιστέρη υπόσχεται τα καλύτερα μετά από αρκετά χρόνια “ηθελημένης σιωπής” όπως δήλωσε.

Δεν αμέλησε να ευχαριστήσει και τους εξαίρετους -όπως χαρακτήρισε- στιχουργούς Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, Κώστα Λάζαρη, Αγ. Παλάντζα, Γεωργία Τζαβάρα, Πασχάλη Τσέρνα

Ιδιαίτερα σημαντική για την ερμηνεύτρια μπορεί να θεωρηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας τους καθώς πριν 4 χρόνια “αποχαιρέτησε” τη μητέρα της που τα πίστεψε, τα αγάπησε και με τη σειρά της την προέτρεψε να τα κάνει δικά της κυκλοφορώντας τα. Αφιερώθηκαν στη μνήμη της και είμαστε σίγουροι πως θα την κάνουν ευτυχισμένη στη “γειτονιά των Αγγέλων”.

Απο τη στήλη των Eurovisionistas ” καλοτάξιδα”..

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  5 × 4 =