Πήγαμε στην πρεμιέρα του «Φίλα με στις Γραμμές»!

Πήγαμε στον ωραίο και προσεγμένο χώρο των «Γραμμών» στο Γκάζι και παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα της γνωστής και πολυτάλαντης αντροπαρέας «Σπείρα Σπείρα»! Ξέρετε, αυτής που σήμερα αποτελείται από τους: Χρήστο Γεροντίδη (φωνή, καχόνε), Σάκη Καραθανάση (φωνή, κιθαρόνι, καχόνε), Κώστα Μπουγιώτη (φωνή, καχόνε), Βασίλη Ντρουμπoγιάννη (πιάνο), Βάιο Πράπα (φωνή, κιθάρες, μπουζούκι) Νίκο Σταδιάτη (φωνή, ακορντεόν) Γιώργο Στιβανάκη (φωνή, μαράκες, ντέφι), Γιώργο Ταμιωλάκη (τσέλλο) και βέβαια τον αρχηγό και νονό της, Σταμάτη Κραουνάκη (φωνή, πιάνο).

Το πρόγραμμα που παρακολουθήσαμε περιλαμβάνει τα πάντα: Όχι μόνο τραγούδια του αρχηγού Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και ρεμπέτικα, ξένα τραγούδια (δεν σας λέμε ποια), Χατζιδάκι και άλλους Έλληνες συνθέτες, κάποια λεγόμενα «ρετρό» που μόνο με ρετρό δεν μοιάζουν όπως ερμηνεύονται, αλλά και τον «ύμνο της αγάπης» του αποστόλου Παύλου από την πρώτη του επιστολή προς Κορινθίους… Σαν spoiler θα σας πούμε ότι μεγάλο μέρος του προγράμματος από την αρχή κυλά χωρίς τον πληθωρικό αρχηγό. Και ότι το πρόγραμμα είναι πλούσιο σε περιεχόμενο, νευρώδες χωρίς να κάνει κοιλιές, με γρήγορες εναλλαγές και χορταστικό σε διάρκεια! Και βέβαια, με πολλές στιγμές γέλιου, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης πρωτοστατεί με σπινθηροβόλα σχόλια, και ζητώντας τη συμμετοχή του κοινού.

Αν φανταστείτε ότι δεν θα περάσετε καλά με μια αντροπαρέα, χωρίς καθόλου γυναικεία παρουσία, να ξέρετε ότι θα βρείτε αυτή την παρουσία στο περιεχόμενο του προγράμματος, όπου ξεχωρίζει η ξανθιά Μαλάμω με τα κουμπούρια! Και βέβαια ο «Αητός χωρίς φτερά» του Μάνου Χατζιδάκι, το «Πάτα-πάτα» του Ζαγοραίου, τα αγαπημένα κομμάτια του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», «Τα πιο ωραία λαϊκά», «Μόνο μια φορά», η πιο καινούργια διασκευή του με τίτλο «Τα μαύρα μάτια». Και πολλά-πολλά άλλα…

ΦΩΤΟΣ:

Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης

 

 

 «Γραμμές»

Κωνσταντινουπόλεως 111 Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477058 &6945 106604

Ημέρες + Ώρες: Σάββατο 22.00, Κυριακή 19.00, Δευτέρα 21.00

Τιμές στο μπαρ : 15€ με ποτό, φοιτητικό και ανεργίας10€ με ποτό

Τιμές στο τραπέζι : Φιάλη κρασιού 70 € – 2 άτομα

Φιάλη ποτού (απλή) 130€ – 4 άτομα

Φιάλη ποτού (special) 150€ – 4 άτομα

#Κυριακή για όλη την οικογένεια – FamilyTime

Tα συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 15 ετών 5€ με αναψυκτικό ή χυμό

Γονείς-συνοδοί 10 ευρώ για όποιο ποτό επιθυμούν

#Για γκρουπ άλλη τιμή κατόπιν συνεννόησης

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τις «Γραμμές»

κ. Βαγγέλης Τσιαούσης, τηλέφωνο 6945 106604

 

Πρόσβαση :Μετρό Κεραμεικού, λεωφορεία

 

#Το κατάστημα διαθέτει parking

Tags:

 • mm

  Η Μαρία Δημητριάδου ζει στην Αθήνα, αγαπά πολύ τη μουσική και το θέατρο κι έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Άρθρα της δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχουν εκδοθεί μεταφράσεις της από την αγγλική, συμμετοχές της σε βιβλία με κείμενα διαφόρων συγγραφέων και δικά της βιβλία από διάφορους εκδοτικούς οίκους.

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  three × three =