Είδαμε τον Κωστή Μαραβέγια στο “Anodos Live Stage”

Ένα βροχερό Σαββατοβραδο βρεθήκαμε στο ΑΝΟΔΟΣ live stage, όπου ο Κωστής Μαραβέγιας μέσα στο ανθισμένο σκηνικό του, κατάφερε να δημιουργήσει μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Μέσα από αναφορές σε προσωπικές του εμπειρίες και ταξίδια συνέδεσε εκ διαμέτρου αντίθετες μελωδίες, που κυμαίνονταν από Σαββόπουλο και Χατζιδάκι μέχρι Βανδή και Μητροπάνο, διασκευασμένα στο δικό του ιδιαίτερο ύφος.

Ακούσαμε όλα τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του όπως “Φάρος“, “Που να βρω μια να σου μοιάζει“, “‘Ασε με να μπω“, καθώς και καινούργια όπως το “Μικροπράγματα” και το “Συγχωροδοπέταλα“.

Μας ξεσήκωσε με το “Ζεστό κρασί“, “Δε ζητάω πολλά“, “Λόλα“, “Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου“, “Clandestino“.
Μας συγκίνησε με το “Φίλα με ακόμα“, “Λιμάνι η καρδιά σου“, “Πες μου μια λέξη“, “Θα ‘θελα να ‘μουν“, “Κάθε κήπος“.

Η ανεξάντλητη ενέργεια, η αλληλεπίδραση και ο τρόπος επικοινωνίας του με το κοινό και τους μουσικούς, μας διασκέδασαν ασταμάτητα καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

 

Τον πλαισιώνουν ο Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα) και Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο).

Info:

ΑΝΟΔΟΣ live stage (Πειραιώς 183 – Γκάζι)
Τηλ. Κρατήσεων: 210.34.68.100
Κάθε Σάββατο μέχρι και 5/1/2019
Ώρα έναρξης: 23.00

 

Επιμέλεια – ρεπορτάζ: Εύα Βλάχου

Tags:

 • mm

  Μ'αρέσει η ενώση των "παραστάσεων" της κάθε μέρας με "μελωδίες"! Νότες που θα γίνουν σκέψεις! Σκέψεις που θα γίνουν λέξεις! Λέξεις που θα ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες, να μοιραστούν σε όσους αγαπούν τη μουσική, το θέατρο, τις τέχνες, αλλά και ότι όμορφο περιβάλλει τη ζωή!

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  one + 19 =