Δέσποινα Βανδή | Πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο !

Μια νέα δουλειά που θα ενθουσιάσει το κοινό της ετοιμάζει η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή. Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα συνυπάρξει στο θεατρικό σανίδι, σε μιούζικαλ, ύστερα από τη συμμετοχή της στο πολύ επιτυχημένο «Mamma Mia». Η νέα αυτή δουλειά θα παρουσιαστεί στο θερινό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως και θα είναι σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη.

Οι πρόβες για το πολυαναμενόμενο υπερθέαμα του αχτύπητου ντουέτου Ρέππα – Παπαθανασίου έχουν ξεκινήσει και ο τίτλος της παράστασης είναι «Το δικό μας σινεμά». Το έργο θα θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με εντυπσιακές χορογραφίες, τραγούδια, σκηνικά και κοστούμια εποχής με τη συμμετοχή πολλών διάσημων και καταξιωμένων στο χώρο καλλιτεχνών. Σπύρος Παπαδόπουλος, Κώστας Κόκλας, Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Γερασιμίδου, Κατερίνα Λέχου, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά είναι μερικά από τα ονόματα που θα συνηπάρξουν στην ίδια σκηνή με την Δέσποινα Βανδή.

Το σενάριο θα διαδραματίζεται στις χρυσές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου, ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’50 και θα υπάρχουν σαφείς αναφορές σε πασίγνωστες ταινίες και ρόλους της εποχής. Η Δέσποινα Βανδή θα υποδύεται τη σύζυγο του «σκηνοθέτη» (Κώστας Κόκλας) που ερωτεύεται τον «πρωταγωνιστή» των ταινιών (Σπύρος Παπαδόπουλος).

Το έργο θα συνοδεύει 20μελής ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty − eight =