Νίκος Πλατύραχος, Νεφέλη Φασουλή, Βίκυ Καρατζόγλου και… «Το Σωστό» τραγούδι και βιντεο

Τρία χρόνια μετά τα “άστεγα” ο Νίκος Πλατύραχος, παρουσιάζει την καινούργια δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο “Μαύρη μπογιά στο μάρμαρο“.

Περιλαμβάνει 13 τραγούδια σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου και ερμηνεύουν ο Γιώργος Νταλάρας η Αφροδίτη Μάνου ο Δημήτρης Ζερβουδάκης η Νεφέλη Φασούλη και η Βίκυ Καρατζόγλου.

Στα τραγούδια “Χαράματα γεννήθηκα (το Μέγα Σάββατο)“, “Στα χίλια χρόνια μία φορά“, “Ποιος είναι αυτός“, “Μαύρη μπογιά στο μάρμαρο” καθώς και “Το Σωστό” συμμετέχει με την ερμηνεία του και ο Νίκος Πλατύραχος.

Ένας δίσκος γεμάτος με διάφορα μουσικά στοιχεία και επιρροές, όμορφα δεμένα διαφορετικά στυλ και ήχοι από ηλεκτρική κιθάρα μέχρι βιολί και από φυσαρμόνικα μέχρι μπουζούκι.

Μία μουσική διαδρομή που αξίζει να ακολουθήσετε, κυκλοφορεί από την MLK.

Η οπτικοποίηση που έγινε για “το σωστό”, παρασύρει.

Ένα video clip όπου ο Νίκος Πλατύραχος, ο Δημήτρης Λέντζος, η Νεφέλη Φασούλη, η Βίκυ Καρατζόγλου παρέα με ήχους από στρέλα (Τάσος Γιαννούσης), κοντραμπάσο (Βαγγέλης Ζωγράφος), κλασική κιθάρα (Δημήτρης Παπαγγελίδης), ηλεκτρική κιθάρα (Κώστας Παπαγεωργίου), πιάνο (Νίκος Πλατύραχος) και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Σπυρου Ταραβήρα, μας δίνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Κυκλοφορεί από την MLK.

Απολαύστε το!

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

18 + 1 =