Ιουλία Καλλιμάνη: «Στόχευε στο φεγγάρι και ίσως βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια»

Η Ιουλία Καλλιμάνη με την απαράμιλλη χροιά της και το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό μπορεί να σε μαγέψει. Μια τραγουδίστρια που μετά από το πέρασμα της απ το The voice 2017 αλλά και από την δισκογραφία της μας έχει πείσει ότι έχει την δυνατότητα για μια σπουδαία καριέρα…

Την συναντήσαμε και μας τα είπε “όλα” !

Νέο άκρως μελωδικό τραγούδι, υπέροχη ερμηνεία μίλησε μας για την νέα σου δουλειά.

Τι να πρώτο πω γι’αυτό το τραγούδι; καταρχήν ευχαριστώ όλους όσους έβαλαν το χεράκι τους για να βγει αυτό το αποτέλεσμα !

Ένα τραγούδι από έναν υπέροχο άνθρωπο και φίλο το Γιάννη Λιονάκη, τιμή μου και μεγάλη μου χαρά μου που με εμπιστεύτηκε σε ένα τόσο μεγάλο τραγούδι!

Όταν το άκουσα πρώτη φορά συγκινήθηκα..με άγγιξε πολύ.. και γι αυτό κ το επιλέξαμε..Η παραγωγή είναι του Αντρέα Γιατράκου και κυκλοφορεί απ την εταιρία μου Sonar Music .

Επιτυχημένη σεζόν στον βοτανικό πλάι σε Μάκη Δημάκη, Βασίλη Δήμα, Αντύπα, Ραλλία Χρηστίδου, πες μας για αυτήν την εμπειρία δίπλα σε τόσο δυνατά ονόματα αλλά και μία απ τις καλύτερες αθηναϊκές πίστες.

Πολύ όμορφη σεζόν..με αγαπημένους καλλιτέχνες..Κάποιους τους ήξερα από πριν κάποιους τους γνώρισα εκεί..  όταν δουλεύεις με φίλους η σεζόν περνάει ευχάριστα!

Τώρα Πάτρα Αστέρια live; Πώς περνάς εκεί; Η πόλη; Ο κόσμος της;

Αστέρια live ναι! Η Πάτρα είναι μια πανέμορφη πόλη με μοναδική ενέργεια! Χαίρομαι που γνωρίζω τον κόσμο της και αυτός ήταν ένας λόγος που αποφάσισα να πάω σεζόν εκεί.

Θα ξανά δήλωνες συμμετοχή σε ένα μουσικό talent show μετά από την εμπειρία σου στο voice;

Ήταν μια ωραία εμπειρία..αλλά όχι.. μια και Καλή! Δεν είναι για χόρταση..

Σε γνωρίσαμε δυναμικά με ένα ντουέτο με τον BO αλλά σε πιο πoπ ύφος, μετά μας έδειξες πως το δυνατό σου χαρτί είναι σε πιο “λαϊκά” μονοπάτια. Ποιο μουσικό είδος κερδίζει την Ιουλία;

Ξεκίνημα δισκογραφίας το 2010 με το πρώτο μου τραγούδι ‘Μην κοιμηθείς’ ακολούθησε το 2011 ένα ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το ‘Αξίζω’ και μετά ήρθε ο Βο το 2012 με το “20 χρονών” που ξέρουμε όλοι!

Ένας καλός τραγουδιστής-στρια μπορεί να τα πει όλα καλά θεωρώ ! Αλλά η καρδιά μου, η ψυχή μου και τα ακούσματα μου είναι στο λαϊκό τραγούδι! Οπότε είμαι λαϊκή τραγουδίστρια..το καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω! Οπότε θεωρώ πώς είμαι πιο κοντά σε λαϊκά μονοπάτια.

Πες μας λίγα πράγματα για σένα, χαρακτηριστικά που να φωτογραφίζουν την προσωπικότητα σου.

Είμαι ένα κορίτσι και γω σαν όλα τα αλλά! (Γέλια) Με χιούμορ κ αισιοδοξία!

Η καθημερινότητα της Ιουλίας πώς είναι; 

Λίγο στούντιο,λίγο γυμναστική, βόλτες με φίλους…

Οι στόχοι σου για το μέλλον;

Στόχευε στο φεγγάρι και ίσως βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια! Να καταξιωθώ στο μουσικό στερέωμα με όμορφα τραγούδια που θα αγαπηθούν απ τον κόσμο!

Τι εύχεσαι στον κόσμο που σε παρακολουθεί;

Να αγαπάνε δυνατά με πάθος.. και να έχουμε όλοι μας την υγεία μας!

 

Συνέντευξη – επιμέλεια: Βασιλική Κολιδά


 

Ακολουθήστε την Ιουλία Καλλιμάνη στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/kallimaniioulia/

Instagram: https://www.instagram.com/ioulia_kallimani/

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

18 + 12 =