Οι πρώτες αντιδράσεις φίλων και παλιών συνεργατών της Τάμτα για το “Replay” & η ανοδική πορεία του

Το «Replay» είναι το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Τάμτα την Κύπρο στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Ποιες είναι οι πρώτες αντιδράσεις των φίλων και συνεργατών της; Πώς αντέδρασε ο Σάκης Ρουβάς στο πρώτο άκουσμα του «Replay»; Κατάφερε ο Πάνος Μουζουράκης να ακούσει το τραγούδι της Τάμτα; Πόσο εύκολα έμαθε το «Replay» η Ευρυδίκη;

Τι γνώμη έχει για το τραγούδι ο Stephane Mgebrishvili με τον οποίο ήταν μαζί κριτές στο X-Factor Γεωργίας;

Δείτε το video!

Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Τελ Αβίβ, και ήδη το κουμπί του«Replay» σε YouTube, Spotify και iTunes έχει πάρει φωτιά!

 Το «Replay» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Hot Trends του YouTube σε Ελλάδα, Ισπανία, και Ηνωμένο Βασίλειο, έχει μπει ήδη στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές λίστες στο Spotify και βρίσκεται στο Top100 του iTunes chart σε πολλές χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Δανία, Φινλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισραήλ και Πορτογαλία. 

Παράλληλα, το official video έχει ξεπεράσει τις 680.000 προβολές στο YouTube μέσα σε 40 ώρες από την κυκλοφορία του, ενώ τα σχόλια τόσο στο βίντεο όσο και στα social media της Τάμτα, είναι χιλιάδες.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://Tamta.lnk.to/ReplayID

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

3 × one =