Η Miley Cyrus ήρθε με το “She Is Coming”! Άκουσε τα 6 κομμάτια του EP!

Ήταν το 2017 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Younger Now”, δύο χρόνια μετά επιστρέφει δισκογραφικά με μία σειρά τριών EP, με το “She Is Coming” να είναι το πρώτο. Ο λόγος για τη Miley Cyrus.

Λίγες ημέρες νωρίτερα κυκλοφόρησε τα έξι κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο πρώτο EP: το “Cattitude”, το “D.R.E.A.M.” και το “Mother’s Daughter”, το “Unholy”, το “Party Up The Streets” και το “The Most”.

Σχετικά με το “Cattitude”, είναι μία ραπ συνεργασία με τον ταλαντούχο RuPaul. Επιπλέον, η Nicki Minaj και η Cardi B έχουν την τιμητική τους, καθώς οι καλλιτέχνες τραγουδούν «I love you Nicki, but I listen to Cardi.

Το “D.R.E.A.M.” είναι ένα ακρωνύμιο της φράσης “Drugs Rule Everything Around Me” και είναι μία hip-hop συνεργασία με τον Ghostface Killah, μέλος των Wu-Tang Clan. Το γεγονός αυτό μας παραπέμπει στο ιστορικό single του συγκροτήματος, “C.R.E.A.M.” του 1993. Πιθανό να είναι από εκεί εμπνευσμένο.

Όσον αφορά το “Mother’s Daughter”, φυσικά αναφέρεται στη σχέση της με τη μητέρα της, Tish. Μάλλον οι αδυναμίες δεν κρύβονται!

Το “Unholy” κάνει λόγο στην άτακτη-προκλητική δημόσια εικόνα της. Έχει τρομερό ενδιαφέρον…δε νομίζεις;

Άλλη μία συνεργασία στο “Party Up The Street” πραγματοποιείται με τους ράπερ Swae Lee και Mike Will Made It -ίσως το πιο καλοκαιρινό εκ των έξι.

Το τελευταίο, “The Most”, είναι μία υπέροχη νοσταλγική μπαλάντα. Καταλαβαίνεις πως αυτό το EP είναι για όλα τα γούστα!

Τα τρία EP ονομάζονται “She Is Coming”, “She Is Here in the summer” και “She Is Everything in the fall” ενώ αποτελούνται από έξι κομμάτια το καθένα. Και τα τρία μαζί πρόκειται να συνθέσουν το επερχόμενο άλμπουμ της, “She Is Miley Cyrus”.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen + 19 =