«Αστέρια στην Άμμο»: Η ζωή κρύβει ένοχα μυστικά από το παρελθόν!

«Αστέρια στην Άμμο» η νέα παραγωγή των Αντρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου έρχεται στον ALPHA!

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη, η νέα σειρά ξετυλίγει την ιστορία τεσσάρων φίλων. Ενός κοριτσιού και τριών αγοριών που έχουν να μοιραστούν τις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων. Εφηβεία, έρωτας, αγάπη είναι τα κοινά τους χαρακτηριστικά. Η ζωή όμως, κρύβει ένοχα μυστικά από το παρελθόν και έρχονται να στοιχειώσουν τις ζωές τους.

Ένα γαϊτανάκι γεγονότων, συμπτώσεων, δοκιμασιών, συναισθημάτων και ανομολόγητων πόθων οδηγεί τους πρωταγωνιστές σε βίους παράλληλους που θα μας ταξιδέψουν από τη Ρόδο και την Κύπρο έως τη Βαρκελώνη και την Ινδία.

Μυστικά και ψέματα ρίχνουν σκοτάδι στο μονοπάτι προς τη φωτεινή αλήθεια της αγάπης, η οποία θα παλέψει για να νικήσει και να βρει το δρόμο της έως τις καρδιές αυτών που την αξίζουν πραγματικά…

Θα αφήσουν πίσω τους το σκοτάδι ακολουθώντας τη λάμψη που ρίχνουν τα «Αστέρια στην άμμο;»

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαϊδης

Παραγωγή: Alpha Κύπρου

Εκτέλεση παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD

Πρωταγωνιστούν: Μίρκα Παπακωνστανίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Λουκάς Ζήκος, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Λυδία Σγουράκη, Θεόφιλος Πασχάλης, Στέλιος Ανδρονίκου, Φώτης Καράλης, Έλενα Πιερίδου.

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA!

Ρίξτε μια ματιά
Ο Λάμπρος Φισφής στο Premise Comedy Club