Η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Στάθης Δρογώσης παίρνουν το “Αμάξι” για μια βόλτα στο όνειρο

Η Βαλάντω Τρύφωνος, ένα χρόνο μετά την τελευταία της ψηφιακή κυκλοφορία, επιστρέφει με ένα ντουέτο που θα αγαπήσουμε από την πρώτη στιγμή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεργάζεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τον Στάθη Δρογώση, έναν από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες της γενιάς του και το αποτέλεσμα, που «ακούει» στο όνομα ΑΜΑΞΙ, τους δικαιώνει!

Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από δυο χρόνια για πρώτη φορά επί σκηνής παρέα με το Βαγγέλη Μαρκαντώνη για μια καλοκαιρινή σειρά εμφανίσεων σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Τη μουσική για το «Αμάξι» υπογράφει ο Στάθης Δρογώσης και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου, ο οποίος της είχε γράψει παλιότερα το τραγούδι «Σε Νικώ»  σε σύνθεση του Γιώργου Καραδήμου

Τα γυρίσματα έγιναν υπό τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου!

Το «ΑΜΑΞΙ», αποτελεί τον προπομπό του πρώτου ολοκληρωμένου album, της Βαλάντως, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2020, από τη Heaven Music! Είναι η πρώτη κυκλοφορία της τραγουδίστριας ένα χρόνο μετά από το ψηφιακό EP “Τρια τραγούδια για το καλοκαίρι”.

Αυτή είναι όμως και η πρώτη κυκλοφορία για τον Στάθη Δρογώση μετά από τη συνεργασία του με τους Goin’ Through στο “Παιδί Χωρισμένων Γονιών” και 2 χρόνια και κάτι μετά από το επετειακό άλμπουμ του “18+”.

Απολαύστε το!

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × 3 =