«Κόκκινο Ποτάμι»: Θα καταφέρει ο έρωτας να κερδίσει;

«Το Κόκκινο Ποτάμι» έρχεται στις οθόνες μας μέσω από το OPEN TV για να μας καθηλώσει!

Σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη η ιστορία ξεκινά στην κωμόπολη Ακ Νταγ Ματέν του νομού Αγκύρας το Μάιο του 1895. Η οικογένεια του Γεωργίου Παυλίδη αρραβωνιάζει το 12χρονο γιο της, τον Μίλτο, µε την μόλις 9χρονη Ιφιγένεια, κόρη του Μιχάλη Νικολαϊδη.

Λίγο αργότερα, οι επιθέσεις των φανατικών Τούρκων θα αναγκάσουν τις δύο οικογένειες, να εγκαταλείψουν τον τόπο τους. Οι δυο νέοι θα ξανασυναντηθούν τυχαία στην Κωνσταντινούπολη 11 χρόνια μετά και λίγο αργότερα ερωτεύονται κεραυνοβόλα.

Γεγονότα, που ξεπερνούν τα ανθρώπινα μεγέθη, έρχονται για να συγκλονίσουν τη σκιά της ιστορικής συγκυρίας. Θα καταφέρει ο έρωτας να κερδίσει όλα τα εμπόδια;

Η σειρά θα πραγματοποιήσει γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Το Κόκκινο Ποτάμι» βασισμένο στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη.

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάνια Τρύπη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σωτήρης Χατζάκης, Χαρά-Μάτια Γιαννάτου, Αργύρης Πανταζάρας, Θοδωρής Φρατζέσκος, Γιώργος Ταμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Κώστας Ξυκομηνός, Νικόλας Παπαγιάννης, Σωτήρης Τσακομίδης.

Φιλική συμμετοχή: Σταύρος Αβδούλος Ειρήνη Ριτσώνη
Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ OPEN!

https://www.youtube.com/watch?v=vl5IvHApRiw

Οι τελευταίες αναρτήσεις

Ρίξτε μια ματιά
Παράταση παραστάσεων για το “Lemon” στο ξενοδοχείο Μπάγκειον