Οι Les Au Revoir live στην Κομοτηνή

Οι Les Au Revoir συντροφιά με το νέο τους τραγούδι Στους Πέντε Ανέμους”, συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και την Πέμπτη 11 Ιουλίου θα βρίσκονται Κομοτηνή, στην Λέσχη Κομοτηναίων (Ελ. Βενιζέλου 52), για μια ξεχωριστή βραδιά στην πιο καλλιτεχνική γωνία της πόλης!

Το αγαπημένο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης έχει καταφέρει με την ιδιαίτερη ηχητική αισθητική του, να συνδυάζει μοναδικά και επιτυχημένα, συνθέσεις του παρελθόντος με τον ήχο του σήμερα! Οι Les Au Revoir  στο πρόγραμμα τους πρωτοτυπούν και παντρεύουν αρμονικά πολλά μουσικά είδη από διαφορετικές γωνίες του κόσμου. Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση είναι ένα όμορφο μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε τόπους μαγικούς!

Πριν λίγες ημέρες μας παρουσίασαν και το νέο τους single και video “Στους Πέντε Ανέμους”, που είναι μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο album τους, στο οποίο διασκευάζουν μερικές από τις μεγαλύτερες διαχρονικές επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στην Λέσχη Κομοτηναίων αφεθείτε στην μαγεία των Les Au Revoir, ταξιδέψτε μαζί τους “Στους Πέντε Άνεμους” και ζήστε μια μαγική βραδιά γεμάτη χορό, χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις!

 

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

 

Les Au Revoir Instagram: https://www.instagram.com/les_au_revoir

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir

 

INFO:

Πέμπτη 11 Ιουλίου
Les Au Revoir Live @ 
Λέσχη Κομοτηναίων
(ΕλΒενιζέλου 52, Κομοτηνή)
Έναρξη 21:30 | RSV: 25314.01408

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eighteen + 9 =