Γιάννης Μωραΐτης – Leea Nanos στην κούρσα για Eurovision 2020

Κι ενώ η διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ και αρχηγός της φετινής Ελληνικής αποστολής στη Eurovision κυρία Μαρία Κουφοπούλου διαψεύδει τα όσα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν διάφοροι εντός και εκτός χώρας για την επερχόμενη διοργάνωση όσον αφορά την Ελλάδα και τις αποφάσεις τη για το 2020, καθώς όλα είναι ρευστά και οι όποιες αποφάσεις θα αφορούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της δημόσιας τηλεόρασης όταν και εφόσον υπάρξει, ήδη -όπως και κάθε χρόνο- ονόματα καλλιτεχνών έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την “υπόθεση ΕΡΤ-EUROVISION 2020”.

Στο χορό των “αποκαλύψεων” μπήκε και η γνωστή γαλλική ιστοσελίδα Eurovision-quotidien η οποία με τη σειρά της διεκδικεί μερίδιο στα αποκλειστικά σχετικά με τον διαγωνισμό.

Πρόσφατα έδωσε στο φως της δημοσιότητας δικές της πληροφορίες για δύο ονόματα εγχώριων καλλιτεχνών που σύμφωνα με το άρθρο και αυτοί με τη σειρά τους μπαίνουν στη κούρσα της διεκδίκησης για το εισιτήριο για Ολλανδία.

Γιάννης Μωραΐτης. Ο καλλιτέχνης που εκτός από τα τραγούδια που κυκλοφορεί κατά καιρούς είναι απόφοιτος και της Νομικής σχολής η οποία προσπαθεί να τον κερδίσει από τη μεγάλη του αγάπη που είναι το τραγούδι.Για όσους δεν γνωρίζουν έχει δοκιμάσει τις δυνατότητες του και στο θεατρικό σανίδι ενώ έχει συνεργασθεί και με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Έχει διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ Βαλκανικών χωρών εκπροσωπώντας την χώρα μας ενώ το 2018 προσπάθησε να πάρει το χρίσμα για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision και να περάσει το σκόπελο του ημιτελικού ο οποίος τελικώς…ποτέ δεν έγινε μιας που υπήρξε απόσυρση των τότε υποψηφίων (Κετιμέ-Χοροσταλίτες) και την χώρα μας εκπροσώπησε τελικώς η Γιάννα Τερζή με το “Ονειρο μου”.Η δική του πρόταση ήταν το “Οι πολλοί είμαστε ένα” του Ανδρέα Λάμπρου.

Η Leea Nanos είναι με τη σειρά της το δεύτερο όνομα που αναφέρει η Γαλλική ιστοσελίδα η οποία έγινε γνωστή στο Ελληνικό κοινό το 2016 ως η Ελληνίδα απο την Μελβούρνη που προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Αυστραλία χωρίς και εκείνη με τη σειρά της να τα καταφέρει.Ξεκίνησε να τραγουδάει από τα 10 της χρόνια, πολλοί την κρίνουν έως ιδιαίτερα ταλαντούχα,ενώ το”Set me free” είναι το τραγούδι που τον τελευταίο καιρό προωθεί..

Η ίδια πιο συγκεκριμένα με ανάρτηση της στο Instangram δήλωσε δημόσια την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την χώρα από την οποία κατάγεται.και ίσως και αυτός να είναι και ο λόγος που η γαλλική ιστοσελίδα “εκμεταλεύτηκε”.

https://www.youtube.com/watch?v=q-TPfIhBKAg

More Stories
Με τα “Όχι” Παπαρίζου και Ρουβά το “Eurovision Gala” με… Φουρέιρα