«Ξανά 1999» | Η Τεχνόπολη γιόρτασε τα 20 χρόνια της με ένα μεγάλο συναυλιακό γεγονός!

20 χρόνια Τεχνόπολη, 20 χρόνια μουσικής, πολιτισμού και τέχνης!

Με μια μεγάλη εορταστική βραδιά γιόρτασε η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων τα 20 χρόνια λειτουργίας της μαζί με καλλιτέχνες που τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες που κυκλοφόρησαν εκείνη την χρονιά αλλά και νέους καλλιτέχνες που τραγούδησαν τα αγαπημένα τους τραγούδια της δεκαετίας του 90΄.

Μια συναυλιακή εμπειρία με κεφάτο και throwback mood, με 19  καλλιτέχνες που συνυπήρξαν επί σκηνής, και μοιράστηκαν τα τραγούδια τους με τη νεότερη γενιά, τραγούδησαν ο ένας τα τραγούδια του άλλου και θύμισαν πώς ένα αγαπημένο τραγούδι κερδίζει εύκολα το παιχνίδι με τον χρόνο.

Για μια μοναδική βραδιά λοιπόν, η χαρακτηριστική τοξωτή σκηνή της Τεχνόπολης έγινε χρονομηχανή και μετέφερε το κοινό που βρέθηκε εκεί πίσω στον χρόνο ζώντας ξανά στιγμές της αγαπημένης εποχής του 1999.

Μεταξύ άλλων την σκηνή της Τεχνόπολης μοιράστηκαν οι Κ. Βήτα, Δραμαμίνη, Στάθης Δρογώσης, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Κόψης, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαγεωργίου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Απόστολος Ρίζος, Ελένη Τσαλιγοπούλου,  Μανώλης Φάμελλος, Katerine Duska και Nalyssa Green.

Η βραδιά δε θα μπορούσε να κλείσει αλλιώς, παρά με όλους τους καλλιτέχνες στην σκηνή να τραγουδάνε “Και τι ζητάω, ένα από τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά, αφιερωμένο απ’ όλους στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.


Φωτογραφίες: Γιώτα Μπαντέ

Ρεπορτάζ-Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Γιώργος Κοντζεδάκης, Βασίλης Κοντζεδάκης

Copyright Μικρόφωνο© | All rights reserved

More Stories
Ξανά με απευθεία ανάθεση η Ελλάδα στη Eurovision 2017 δια χειρός…..Ταγματάρχη;