Ο Χάρης Γεωργιάδης, γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή Διομήδη Φωτιάδη και στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρη Βογιατζή Τράγκα απ’ όπου και αποφοίτησε. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας, συμμετείχε ως υπότροφος του Φεστιβάλ Αθηνών στο σεμινάριο «Η Μάσκα στην Commedia del Arte» από τον Claudio de Maglio, επιλέχτηκε για να παρακολούθησε το κινηματογραφικό σεμινάριο «Κοινωνικός Αποκλεισμός και Κινηματογράφος» με τον Χρήστο Βούπουρα το οποίο διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Από το 1999 έχει εργαστεί στο χώρο του θεάματος ως σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, σπαθογράφος, παραγωγός, μουσικός επιμελητής, βοηθός σκηνοθέτη και διεύθυνση παραγωγής, σε πάνω από πενήντα πέντε παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Εθνικό Θέατρο, το Κ.Θ.Β.Ε., το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, την Εθνική Λυρική Σκηνή και παραγωγές του ελεύθερου θεάτρου. Έχει γράψει δεκαέξι θεατρικά έργα, πέντε ταινίες και το πρώτο για την Ελλάδα βιβλίο θεατρικής ξιφασκίας/σκηνικής μάχης “Θεατρική Ξιφασκία, η ψευδαίσθηση της μάχης”, όπου διδάσκει και το ομώνυμο μάθημα.
Από το 2005, δίδασκε στο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων των Θρακομακεδόνων όπου σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε μουσικά τις παραστάσεις που ανέβαζαν μέχρι το 2012. Από το 2010 διδάσκει θεατρική ξιφασκία και θέατρο σε ενήλικες σε θεατρικά εργαστήρια και δραματικές σχολές. Έχει συμμετάσχει με βασικό ρόλο στο ντοκιμαντέρ για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Σύδνεϋ το 2002 «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα». Τηλεοπτικά, έχει εμφανιστεί σε δέκα σειρές. Κινηματογραφικά, έχει συμμετάσχει σε έντεκα μικρού μήκους και δεκατέσσερις μεγάλου μήκους σε ελληνικές και ξένες παραγωγές. Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Αίθουσα αναμονής» του Αλέξανδρου Λεονταρίτη, ενώ οργάνωσε το φεστιβάλ Κοινωνικής Ευαισθησίας «ΤΑΙΝΙΟΡΑΜΑ 2019» της ΓΓΙΦ, όπου έκανε πρεμιέρα και η νέα του ταινία “ΝΑΙ στο ΟΧΙ”. Μία ταινία μικρού μήκους καθολικά προσβάσιμη σε άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες, με υπότιτλους SDH και με ερμηνεία στη νοηματική γλώσσα, όπου καταδικάζει την κακοποίηση των γυναικών και κάθε μορφή βίας. Η ταινία συνεχίζει την πορεία της σε διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο, με τίτλο “HONOR CRIMES” – “Εγκλήματα τιμής”, όπου κέρδισε τον On Line διαγωνισμό του TSWY Film Festival Spring Competition και θα προβληθεί ζωντανά στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου TSWY το φθινόπωρο του 2019 στην πόλη του Λος Άντζελες, Καλιφόρνια.
Παράλληλα έχει προκριθεί και στον ημιτελικό του Eurasia International Monthly Film Festival στη Μόσχα για τις 24/01/20, αλλά και στον τελικό του International Film Festival των Χανίων, ενώ κέρδισε το Βραβείο Κοινωνικού Προβληματισμού στο Cinergo International Film Festival στην Αθήνα στις 25/06/19. Είναι ιδρυτικό μέλος των Αστικών μη Κερδοσκοπικών Εταιρειών Θεάτρου, «ΔΙΑ-ΘΕΣΙΣ» και «ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΧΗΣ», όπου δραστηριοποιείτε από το 2004 κι έχει πραγματοποιήσει δεκατρείς παραστάσεις και επτά ταινίες μικρού μήκους.
Από φέτος είναι και Καλλιτεχνικός Διευθυντής στον Πολυχώρο Αυλαία στον Πειραιά.